Diego Stocco: Μουσική από ήχους φύλλων!


Άμα έχεις φαντασία, τα πάντα είναι μουσική. Η εμμονή του συνθέτη Diego Stocco είναι να φτιάχνει μουσική χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς ήχους από αυτοσχέδια όργανα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν τόσο απλά πράγματα όσο φυλλαράκια από τις γλάστρες μας.

Ο Stocco πήρε καινούργιο πικάπ, πριν το εγκαινιάσει έκανε μια βόλτα για να μαζέψει φύλλα από διάφορα φυτά. Με τα ηλεκτρονικά πειράματά του και μια σουρεάλ ενορχήστρωση,έφτιαξε ένα μουσικό κομμάτι δίνοντας όλα τα μπάσα και τα πρίμα με φύλλα διαφορετικών μεγεθών και υφής, τα οποία πίεζε πάνω στο πικάπ.

Ο Stocco χρησιμοποιεί στις συνθέσεις του και άλλα απρόβλεπα μέσα προκειμένου να κάνει τα remix του. Έχει γράψει μουσική ακόμα και με ήχους από πλυντήρια και πρέσες σιδερώματος που πήρε από ένα καθαριστήριο.

Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου