Keyhole Arch: Η μαγική πύλη στην Καλιφόρνια


Σπάνιες φωτογραφίες από το Keyhole Arch της Καλιφόρνια. Δεν είναι η πύλη για τον άλλο κόσμο ούτε μια μυστική καταπακτή που οδηγεί στο βασίλειο των Υποχθόνιων. Οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να προέρχονται από τα γυρίσματα ταινίας επιστημονικής φαντασίας ή επεισοδίου του Game of Thrones, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Για μερικές εβδομάδες κάθε χρόνο, γύρω στην περίοδο του χειμερινού ηλιοστάσιου, τις απογευματινές ώρες ο ήλιος βρίσκεται ακριβώς πίσω από αυτόν τον τεράστιο βράχο που έχει το χαρακτηριστικό σχήμα αψίδας, στην Pfeiffer Beach του Keyhole Arch στην Καλιφόρνια.

Λίγο πριν δύσει ο ήλιος, η καμάρα αυτή φωτίζεται με τέτοιο τρόπο που δίνει την εντύπωση μιας μυστικής κρύπτης. Ο φωτογράφος Mark Brodkin ήταν εκεί και συνέλαβε το εντυπωσιακό θέαμα.

Ο 45χρονος φωτογράφος από το Τορόντο του Καναδά, δήλωσε: "Θέλει τεράστια υπομονή για να φωτογραφίσεις το φαινόμενο. Πρέπει την κατάλληλη περίοδο της χρονιάς να βρεθείς στο κατάλληλο σημείο από τη σωστή γωνία για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και πρέπει να είσαι αρκετά τυχερός για να μην υπάρχουν σύννεφα στον ορίζοντα ή ομίχλη, κάτι που θα κατέστρεφε την "κρύπτη".
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου