Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγουδά για την ΕΡΤ


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραχώρησε συναυλία σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους εργαζόμενους, πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον καλλιτέχνη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Ο καλλιτέχνης ξεσήκωσε τον κόσμο, τραγούδησε και τα εχωσε κατά της κυβέρνησης «Αυτή η κυβέρνηση είναι αντισυνταγματική έτσι κι αλλιώς. Ως εκ τούτου είναι και παράνομη», επισήμανε, διερωτώμενος «πότε θα τους πετάξουμε στη θάλασσα». Και μετά, συνέχισε: «Για εμάς, ένας είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός. Γι' αυτούς, ένας είναι ο εχθρός, ο πολιτισμός». Μάλιστα, αφού τραγούδησε το «Της δικαιοσύνης Ήλιε νοητέ» και ενώ ο κόσμος τον χειροκροτούσε, έδωσε μία… νότα αισιοδοξίας λέγοντας: «Μην ανησυχείτε, χούντα είναι, θα περάσει».




Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου