Από κρατούμενος ποδοσφαιριστής έγινε προπονητής ο Μπρένο


Ένα χρόνο μετά από την καταδίκη του για εμπρησμό και τη φυλάκισή του, ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου ανέλαβε ρόλο βοηθού προπονητή στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο 23χρονος ταλαντούχος άσος, ο οποίος άρχισε την καριέρα του με αρκετές περγαμηνές, είχε βάλει φωτιά στην πολυτελή βίλα του στο Μόναχο τον Σεπτέμβριο του 2011 και τον Ιούλιο του 2012 καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Μετά από 13 μήνες, ο Μπρένο πήρε ημερήσια άδεια από το σωφρονιστικό ίδρυμα του Στάντελχαϊμ και μετέβη στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Βαυαρών, όπου βοήθησε στην προπόνηση της Μπάγερν κ-23.

"Έχω γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Έμαθα πολλά στη φυλακή. Η σύζυγός μου και τα παιδιά μου με στηρίζουν όλο αυτόν το καιρό. Είχα στο μυαλό μου συνέχεια τον Θεό. Χωρίς Αυτόν, δεν υπήρχαν πολλά. Ευχαριστώ την Μπάγερν. Είμαι καλά. Ο χρόνος στη φυλακή ήταν δύσκολος για μένα και είμαι ευχαριστημένος που η Μπάγερν μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία",δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Μπρένο, ο οποίος το μεσημέρι επέστρεψε στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή 3 ετών και 9 μηνών που του έχει επιβληθεί.

Ο Βραζιλιάνος θα πηγαίνει κάθε πρωί στις 08:30 τοπική ώρα από τη φυλακή στην Ζάμπενερστρασε και επί 4 ώρες θα επιβλέπει την προπόνηση των ακαδημιών στο πλευρό του Έρικ τεν Χαγκ. Στις 13:300 θα παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για τις φυλακές.

"Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να δώσουμε στον Μπρένο αυτήν την ευκαιρία στην Μπάγερν. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τις αρχές για την εξαιρετική συνεργασία. Θα επιστρέψει στη Βραζιλία για να προσπαθήσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο μετά από την αποφυλάκισή του", δήλωσε ο πρόεδρος των τρεμπλούχων, Ούλι Χένες.

Ο δικηγόρος του Μπρένο ευελπιστεί πως ο πελάτης του θα καταφέρει να βγει με αναστολή τον Ιανουάριο του 2014. Ήδη η Σάο Πάουλο έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει μέχρι το 2015. Η "τρι" είναι η ομάδα που ανέδειξε τον νεαρό αμυντικό μέσω των ακαδημιών της και το καλοκαίρι του 2008 τον πούλησε στον γερμανικό σύλλογο έναντι 12.000.000 ευρώ, πραγματοποιώντας 21 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με την Μπάγερν και άλλες 8 ως δανεικός με τη Νυρεμβέργη.

Κάποια προβλήματα τραυματισμού στο γόνατο και η κατάθλιψη, όμως, οδήγησαν τον Μπρένο στο επεισόδιο του 2011 και ακολούθως στη φυλακή.




ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου