Το μεγαλύτερο σετ ντραμς που έγινε ποτέ!


Ο 56χρονος Mark Temperato έχει περάσει τα τελευταία 36 χρόνια της ζωής του συναρμολογώντας το μεγαλύτερο σετ ντραμς στον κόσμο. 

Το καταπληκτικό αυτό σετ αποτελείται από 813 μεμονωμένα κομμάτια, όπως τα τύμπανα, κύμβαλα και κουδούνια, και ο δημιουργός του χρειάζεται μία ώρα για να χτυπήσει καθένα από αυτά. Προσθέτοντας κάθε χρόνο νέα κομμάτια στο μουσικό του σύνολο ο Mark συνεχίζει ακάθεκτος τη συλλογή, ευελπιστώντας να τα… χιλιάσει κάποια μέρα.

Το σετ ζυγίζει περίπου 5.000 κιλά και απαιτεί 17 ώρες συτήρησης την εβδομάδα. Μια μεγάλη καρέκλα επιτρέπει στον Mark να φτάσει τα όργανα που έχουν τοποθετηθεί ψηλά, ενώ η θέση που κέρδισε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες του δίνει όπως λέει δύναμη να συνεχίσει.




Δείτε το βίντεο:





ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου