Το Ρέκβιεμ του Ωκεανού: Εντυπωσιακό βίντεο που ευαισθητοποιεί το κοινό για την προστασία της θαλάσσιας ζωής

Τι καλύτερος τρόπος υπάρχει για να ευαισθητοποιήσεις το κοινό για την προστασία της θαλάσσιας ζωής, από το να του παρουσιάσεις την ομορφιά των ωκεανών σε όλο της το μεγαλείο. Ακριβώς αυτό έκανε και ο σκηνοθέτης Χάουαρντ Χαλ, με το μίνι ντοκιμαντέρ «Το Ρέκβιεμ του Ωκεανού»

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, τη μουσική του οποίου έχει επιμεληθεί ο Αλαν Γουίλιαμς και έγινε σε συνεργασία με το BBC και περιέχει εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη ζωή των ωκεανών, καθώς και σκηνές που περιλαμβάνονται στη σειρά ντοκιμαντέρ του BBC «The Blue Planet»

Όπως αναφέρει ο Χαλ, δημιούργησε το συγκεκριμένο βίντεο ως κατηγορητήριο της υπεραλίευσης και των κινδύνων που κρύβουν τα δίχτυα για τη θαλάσσια ζωή (το βίντεο τελειώνει με μια πολύ θλιβερή εικόνα), και δείχνει ένα μεγάλο αριθμό από εκπληκτικά είδη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.


Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου