Sex Pistols: The Filth And The Fury

Δείτε το ντοκιμαντέρ του αγαπημένου Αγγλου σκηνοθέτη Julien Temple ''The Filth and the Fury''.

Αρνητική απάντηση έδωσαν οι Sex Pistols στους διοργανωτές που τους ζήτησαν να συμμετάσχουν στο φινάλε των Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012, μαζί με άλλα εξαγώγιμα βρετανικά μουσικά προϊόντα όπως τις Spice Girls και τους Rolling Stones.

Oι Sex Pistols γεννήθηκαν την εποχή που η λιτότητα γονάτισε τη μεσαία τάξη της Αγγλίας, που η νεολαία έγραψε το σύνθημα Νo future στους τοίχους, που τα φτωχά μέσα δεν ήταν DIY-κάντο μόνος σου επιλογή αλλά μονόδρομος, σε μια εποχή που τα μπλουζάκια σκιζόντουσαν από τη χρήση (και άσε τη Βίβιαν να λέει). Το «όχι» του πανκ γκρουπ ήταν αναμενόμενο.

Στο ντοκιμαντέρ του αγαπημένου Αγγλου σκηνοθέτη Julien Temple όλη η ιστορία του γκρουπ αλλά και μια εποχής που ξαναβρίσκεται στο προσκήνιο για προφανείς λόγους. Το σινγκλ God save the Queen τυπώθηκε το 1977, αποτέλεσε ένα αντικομφορμιστικό σχόλιο απέναντι στους προνομιούχους Brits και αντέχει ακόμα παρά τη βάναυση χρήση του από τα μέσα και την ποπ κουλτούρα. Εις το όνομα του Vicious και του Malcolm McLaren…
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου