Ποια είναι η οργάνωση Εφέδρων Καταδρομέων ΚΕΕΔ που φιλοδοξεί να κάνει πραξικόπημα


Σάλο προκαλεί το κείμενο που προέρχεται από την Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων η οποία αναφέρει ξεκάθαρα πως επιθυμεί την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και την αναστολή του Μνημονίου και προειδοποιεί για πραξικόπημα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Οι Εφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, έχουν δημιουργήσει δικό τους blog στο διαδίκτυο με τα αρχικά ΚΕΕΔ στο οποίο φιλοξενούν τις ακραίες απόψεις τους. Παρά την δημοσιότητα ωστόσο που έχει δοθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω του κειμένου που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, η ανατροπή όλων των πολιτικών που στήριξαν το Μνημόνιο είναι πάγια θέση της ΚΕΕΔ.

Η εν λόγω οργάνωση, αν και τα κείμενα της παραπέμπουν σε εθνικιστική ιδεολογία, εντούτοις αρνείται πως έχει την παραμικρή σχέση με την Χρυσή Αυγή και μάλιστα διαψεύδει τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων εκπαιδεύουν μέλη της Χρυσής Αυγής, αν και είχαν απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης προς τα μέλη της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών τα οποία είχαν εκφωνήσει το 2012 κατά τη διάρκεια παρέλασης ρατσιστικά συνθήματα.

Η λειτουργία της ΚΕΕΔ, θυμίζει καθαρά στρατιωτική μονάδα αν και είναι Εφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, καθώς λειτουργεί με διαχωρισμό διοίκησης και επιτελείων στους οποίους έχουν τοποθετηθεί ως διοικητές συγκεκριμένοι πρώην πεζονάυτες. Δείτε ποιοι διοικούν την εν λόγω οργάνωση σύμφωνα με το ιστολόγιο της:

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ:
Ταξίαρχος ε.α Τζιάκης Ιωάννης

ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ:
Συνταγματάρχης ε.α Ιωαννίδης Μιχαήλ

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ:
Αντισυνταγματάρχης ε.α Δημητρόπουλος Νικόλαος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ:
Λοχίας (ΚΔ) Λιαμπός Κωνσταντίνος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:
Ανθυπολοχαγός (ΔΕΑ) Μαρόπουλος Μάριος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣ:
Καταδρομέας Πάλιουρας Δημήτριος
Πεζοναύτης Παπανάγνου Πέτρος

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ:
Καταδρομέας Θεοφιλόπουλος Παναγιώτης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ:
Πεζοναύτης Δρανδάκης Κωνσταντίνος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ:
Λοχίας (ΚΔ) Λυμπέρης Δημήτριος

Τα κείμενα τους, είναι ενδεικτικά τον σκοπών που έχουν για την Ελληνική Δημοκρατία και αναφέρουν ξεκάθαρα πως θέλουν την ανατροπή της:
«Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας»

Η {Κ.Ε.Ε.Δ.} Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων θέλει να ξεκινήσει μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντεπίθεση από πολίτες, όχι διαμαρτυρία. Στους προδότες δεν διαμαρτύρεσαι. Θέλει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση και έχει σαν σκοπό να πάει μπροστά από την άλλοτε ελληνική βουλή και να μην φύγει από εκεί, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα. Πολλοί λένε για διάφορες πιθανές αντιπαραθέσεις, όλα είναι πιθανά. Το θέμα είναι αν θέλουμε οι Έλληνες να δώσουμε αυτή τη μάχη, ή όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες. Εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και με την πιο αγαθή προαίρεση, απλώς αποτελούν δικαιολογίες μη συμμετοχής.

Μερικά από τα κείμενα της ΚΕΕΔ

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 παρ.4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
(Μεταξύ ηθικο-πολιτικού δικαιώματος, πραγματικού γεγονότος και εκδήλωσης συνταγματικού πατριωτισμού)
ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ

(ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ)

ΙΙ. Η ερμηνευτική σημασία της ρήτρας.
δ) Η προστασία του πολιτεύματος σκοπός και δικαιολογία της αντίστασης.

Ο όρος «Σύνταγμα» στο άρθρο 120 παρ.4 εκλαμβάνεται με την έννοια του «Πολιτεύματος». Είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση, όπου η έννοια Σύνταγμα ταυτίζεται με εκείνη του πολιτεύματος και πρέπει ερμηνευτικά να αποδίδεται ως πολίτευμα. Αλλά και ο όρος «τήρηση» του Συντάγματος στο ίδιο άρθρο χρειάζεται κι αυτός μια διορθωτική ερμηνεία και νοηματική αναγωγή στην έννοια «προστασία». Ως τήρηση νοείται εδώ η προστασία του Συντάγματος συνολικά και όχι η εγγύηση της μη παραβίασης συνταγματικών διατάξεων.

Το δικαίωμα αντίστασης δεν ενεργοποιείται στην προκειμένη περίπτωση όταν παραβιάζεται το Σύνταγμα από τα κρατικά όργανα ή όταν εκδίδονται αντισυνταγματικοί νόμοι, αλλά μόνον όταν καταλύεται το πολίτευμα. Προϋπόθεση επομένως εφαρμογής του άρθρου 120 παρ.4 είναι η «κατάλυση» και όχι η απλή «παραβίαση» του Συντάγματος. Αυτό επιβεβαιώνεται άλλωστε με τρόπο αναμφίβολο και από τη δεύτερη φράση του ίδιου άρθρου, που καθιερώνει δικαίωμα και καθήκον αντίστασης εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει να καταλύσει το Σύνταγμα.

Ως κατάλυση του Συντάγματος θα πρέπει να εννοηθεί εδώ η έμμεση ή άμεση κατάλυση του πολιτεύματος που εκδηλώνεται με την προσβολή της μορφής του ή μιας από τις οργανωτικές βάσεις του και την αδυναμία εφαρμογής, μερικής ή ολικής, του Συντάγματος και λειτουργίας των εγγυήσεων τήρησής του. Η κατάλυση μπορεί να επέλθει βίαια, με πραξικόπημα, ή να συντελεστεί ακόμη και με σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας από κρατικά ή υπερεθνικά όργανα, όπως είναι τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο «σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας», κατά την έννοια της παραγράφου 3 του άρθρου 120, συνιστά μιαν αυτοτελή περίπτωση κατάλυσης, η οποία συμπληρώνει και επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής του δικαιώματος και του καθήκοντος αντίστασης πέρα από την προϋπόθεση της «κατάλυσης με την βία» που προβλέπει αλυσιτελώς και αφελώς (είναι αλήθεια) η παρ.4.

Συνταγματικά νομιμοποιημένη είναι άρα και η αντίσταση που στρέφεται κατά των «σφετεριστών με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή» (άρθρο 120 παρ.3 του Συντάγματος).

Σχετικά με την Χρυσή Αυγή και διάφορα δημοσιεύματα


Υπάρχει σε εξέλιξη ένα επικοινωνιακό τέχνασμα από πλευράς Μ.Μ.Ε. αυτές τις ημέρες. Προσπαθούν να συνδέσουν τη λειτουργία ομάδων από Έφεδρους των Ειδικών Δυνάμεων, με κόμματα και οργανώσεις. Ενοχλεί πάρα πολύ ο πατριωτισμός και η Πίστη στις Αξίες και τα Ιδανικά μας. Υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα εκείνοι οι οποίοι έχουν σαν τρόπο ζωής την εκπαίδευση και τη διατήρηση επιπέδου ετοιμότητας, ώστε να είναι χρήσιμοι σε οποιοδήποτε επίσημο κάλεσμα για την υπεράσπιση της Πατρίδας μας. Υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα εκείνοι που κόντρα στο ρεύμα και στη μόδα των καιρών, συνεχίζουν να πιστεύουν σε αυτήν τη Χώρα. Εάν στον Πόντο, στην Μικρά Ασία, στην Κύπρο υπήρχε οργανωμένη Εφεδρεία, δεν θα είχαμε ούτε ένα μέτρο γης εν αναμονή σήμερα. Ο πατριωτισμός δεν μαντρώνεται σε κομματικά πλαίσια, τα οποία δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα σε όσους λειτουργούν υπό την σκέπη της Γαλανόλευκης.

Ως εκ τούτου η (Κ.Ε.Ε.Δ.) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων δεν έχει σχέση με κανέναν Πολιτικό χώρο, ούτε εκπαιδεύει ομάδες κανενός. Η εκπαίδευση αφορά στα Μέλη μας και οι πολιτικές πεποιθήσεις ενός έκαστου είναι σεβαστές, όσο δεν εκδηλώνονται μέσα στην Κ.Ε.Ε.Δ. Πολιτικές τοποθετήσεις δεν γίνονται αποδεκτές και είναι λόγος διακοπής της σχέσεως με την Κοινότητα.

Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο. Είναι στη βουλή και γενικά στην εξουσία της Χώρας ή δύνανται να είναι στην εξουσία της Χώρας.

Η {Κ.Ε.Ε.Δ.} Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων θέλει να ξεκινήσει μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντεπίθεση από πολίτες, όχι διαμαρτυρία. Στους προδότες δεν διαμαρτύρεσαι. Θέλει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση και έχει σαν σκοπό να πάει μπροστά από την άλλοτε ελληνική βουλή και να μην φύγει από εκεί, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα.

Πολλοί λένε για διάφορες πιθανές αντιπαραθέσεις, όλα είναι πιθανά. Το θέμα είναι αν θέλουμε οι Έλληνες να δώσουμε αυτή τη μάχη, ή όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες. Εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και με την πιο αγαθή προαίρεση, απλώς αποτελούν δικαιολογίες μη συμμετοχής.

Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.
Κοινοποιείται το έγγραφο προς την Πρόεδρο του Άρειου Πάγου:
Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.)
Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2013

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε:

Σας παραθέτουμε με λίγα λόγια ουσιώδη σημεία και απλές σκέψεις. Θα μπορούσαν να μετουσιωθούν από εσάς, ως Ανώτατη δικαστική αρχή σε μεγάλα έργα. Μεγάλα έργα τα οποία θα σας τοποθετούσαν στο πάνθεον της ιστορίας της Πατρίδας.

Κατ'αρχήν σας ενημερώνουμε για το προσκλητήριο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την συγκέντρωσή μας αυτή, χρησιμοποιώντας το <<ΕΔΩ>> αναφερόμενοι στον Άρειο Πάγο:

<< Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.) καλεί την 13η Φεβρουαρίου όσους αισθάνονται Έλληνες στον Άρειο Πάγο. ΕΔΩ μπορεί να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Από ΕΔΩ μπορεί να διασωθεί η Πατρίδα και να διασφαλιστεί η εθνική κυριαρχία. ΕΔΩ πρέπει να λήξει η καταστρατήγηση του Συντάγματος και να τιμωρηθεί η εσχάτη προδοσία. >>

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από πολλούς φορείς και με διάφορες μορφές, με αιτία την ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ κυβερνητική πολιτική και στόχο την βουλή και μέσω αυτής την κυβέρνηση. Λέγοντας Αντεθνική εννοείται, η μέσω των μνημονίων εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Η σκληρή καταπιεστική οικονομική πολιτική και η σταδιακή αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού, η οποία οδηγεί σε γενοκτονία όσο βαρύ κι αν ακούγεται.

Η Κ.Ε.Ε.Δ. προχώρησε ένα βήμα ακόμα πραγματοποιώντας την 30η Σεπτεμβρίου 2012 μια εκδήλωση η οποία απευθυνόταν στην Ανώτατη Εξουσία τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ζητώντας του να παρέμβει και να σταματήσει την καταστροφική πορεία της Πατρίδος.

Σας ενημερώνουμε για την επιστολή η οποία παρεδόθη την ίδια ημέρα στον επικεφαλής της ασφάλειας του Προεδρικού μεγάρου με σκοπό να καταλήξει στην Ανώτατη Εξουσία τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παραθέτοντας αυτούσιο το κείμενο:

<< Όρκος του Προέδρου της Δημοκρατίας (Α.33 Συντάγματος):
" Ορκίζομαι στο Όνομα Της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση. Να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας. Να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού ".

1. Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από πολλούς φορείς και με διάφορες μορφές, με αιτία την ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ κυβερνητική πολιτική και στόχο την βουλή και μέσω αυτής την κυβέρνηση. Λέγοντας Αντεθνική εννοείται, η μέσω των μνημονίων εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Η σκληρή καταπιεστική οικονομική πολιτική και η σταδιακή αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού, η οποία οδηγεί σε γενοκτονία όσο βαρύ κι αν ακούγεται.

2. Ρυθμιστής του πολιτεύματος (Α.30) με συμμετοχή και στη νομοθετική και στην εκτελεστική εξουσία (Α.26) είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

3. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ευθύνες για τα εγκλήματα που συντελούνται εις βάρος του Ελληνικού λαού. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και την Ιστορία της. Ήταν, είναι και θα είναι δικιά μας. Θα παραδοθεί χωρίς μια τουφεκιά;

4. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο υπεύθυνος φορέας για την εξασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας. Είναι τμήμα του λαού και λαός σε κράτος χωρίς εθνική κυριαρχία, είναι σκλάβος. Ενεργό τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων και Εφεδρεία είναι άρρηκτα δεμένα μεταξύ τους. Συμπληρώνει το ένα, το άλλο για να εξασφαλίσουν την εθνική κυριαρχία. Η Εφεδρεία εξ'αιτίας διαφόρων παραγόντων πολιτικών και οικονομικών παραμελείται σε μεγάλο βαθμό, με όσα αυτό συνεπάγεται.

5. Να σας θυμίσουμε ότι (Α.45) είστε ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, με όσες ευθύνες αυτό συνεπάγεται.

6. Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία μας που οδηγούμαστε σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας, χωρίς μάχη. Είναι ή δεν είναι αυτό, έγκλημα εσχάτης προδοσίας; Τι θέλετε; Να συμφωνήσουμε; Να πούμε ναι;

7. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η απάντησή μας είναι ΟΧΙ.
ΟΧΙ γιατί πίσω μας έχουμε χιλιάδες χρόνια ένδοξης Ιστορίας πνεύματος, πολιτισμού και αξιών.
ΟΧΙ γιατί κάθε σπιθαμή Ελληνικής γης μέσα και έξω από τα σύνορα, έχει από κάτω κόκκαλα Ηρώων προγόνων μας και έχει ποτιστεί με ποτάμια αίματος.
ΟΧΙ γιατί έχουμε και την υποχρέωση και τη διάθεση, να χύσουμε το αίμα μας για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και την Πατρίδα μας.

8. Από αυτή τη στιγμή να γνωρίζετε ότι, όταν πείτε κι εσείς ΟΧΙ θα έχετε δίπλα και μαζί σας όλο τον Ελληνικό λαό.

Η Ελλάδα, οι Ένοπλες Δυνάμεις και ο λαός της δεν επέτρεψαν και δεν πρόκειται να επιτρέψουν ποτέ και σε κανέναν, να αποκτήσει κομμάτια της χώρας που γέννησε τον πολιτισμό και την δημοκρατία χωρίς να πληρώσει πολύ ακριβά την όρεξή του.

Μερικές απλές σκέψεις, απλών Ελλήνων Εξοχότατε >>.

Μετά τα όσα παρενεβλήθησαν και σχετίζονται άμεσα με την άνευ όρων και αντιστάσεως παράδοση της εθνικής κυριαρχίας σε ξένα προς την Πατρίδα συμφέροντα, σας θεωρούμε ως Πρόεδρο του Ανωτάτου δικαστηρίου το μόνο πλέον αρμόδιο πρόσωπο για να πραγματοποιήσει όσα αναγράφονται στο προσκλητήριο:

<< ΕΔΩ μπορεί να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Από ΕΔΩ μπορεί να διασωθεί η Πατρίδα και να διασφαλιστεί η εθνική κυριαρχία. ΕΔΩ πρέπει να λήξει η καταστρατήγηση του Συντάγματος και να τιμωρηθεί η εσχάτη προδοσία >>.

Μερικές απλές σκέψεις, απλών Ελλήνων.
Το ΕΔΩ πλέον, είστε εσείς.

Δια την Κ.Ε.Ε.Δ. μετά τιμής
Ταξίαρχος ε.α. Τζιάκης Ιωάννης
Το Υπουργείο Υγείας προειδοποιεί

ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ

Το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 15:30 μμ η ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους όσους έχουν την ψυχή του Λοκατζή και όλους τους Έλληνες στη πλατεία Κολοκοτρώνη.

Προορισμός Πλατεία Συντάγματος

Εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας
Έφεδροι των Ενόπλων Δυνάμεων και Ελληνικός λαός
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο :

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ" ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2011. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ !!!


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου