Η Βουλή εγκρίνει άρθρα δίχως τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών

Ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013, δίχως τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, όπου ο πρόεδρος Κ. Βιρβιδάκης απλώς αγνοεί τις ενστάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ανακοινώνει ότι κάθε άρθρο «ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία», δίχως να έχει ψηφίσει κανένας!

Το UNFOLLOW αποκάλυψε το email που απέστειλε ο επίτροπος της τρόικας πιέζοντας την ελληνική κυβέρνηση να ψηφίσει τον νέο Κώδικα Δικηγόρων ως προαπαιτούμενο για να εκταμιευθεί η δόση του Οκτωβρίου – κοινοποιώντας το σε υψηλόβαθμα στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Το email διέψευσε απολύτως τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος μέχρι και την προηγούμενη ημέρα ισχυριζόταν με σθένος ότι η απόφαση για το νομοσχέδιο ήταν πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης και όχι επιβολή της τρόικας και ακόμη και μετά την αποκάλυψη του email επέμεινε στους ισχυρισμούς του, σε πείσμα κάθε λογικής.

Η πρωινή δήλωση της κυρίας Κωνσταντοπούλου μάς θορύβησε σε σχέση με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε κατά την ψήφιση του σχεδίου νόμου. Έτσι, αναζητήσαμε το βίντεο. Και είδαμε μια ψηφοφορία δίχως τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, όπου ο πρόεδρος Κ. Βιρβιδάκης ανακοινώνει ότι κάθε άρθρο «ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία», δίχως να έχει ψηφίσει κανένας! Καταλήξαμε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου ήταν μάλλον επιεικής στις διατυπώσεις της. Να αναμένουμε και τα πρακτικά ή είμαστε ήδη στον πάτο;


Δείτε το βίντεο:



Το email της τρόικας που αποκάλυψε το UNFOLLOW με οδηγίες προς την κυβέρνηση για τον Κώδικα Δικηγόρων


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου