Πωλείται το σπίτι του Κερτ Κομπέιν


Το σπίτι όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Κερτ Κομπέιν πωλείται μαζί με τα γκραφίτι του στους τοίχους του δωματίου του.

Κάποιοι θα πουν πως για ένα τέτοιο κομμάτι της μουσικής ιστορίας, τα 500.000 δολάρια είναι λίγα. Η πώληση του πατρικού σπιτού του Κερτ Κομπέιν συμπίπτει (κατά τύχη;) με την επέτειο των 20 χρόνων από το τελευταίο άλμπουμ των Nirvana. Για καλύτερο μάρκετινγκ, η μαμά-Κομπέιν δημοσιεύει φωτογραφίες του γιόκα της καθώς μεγάλωνε μέσα στο σπίτι. Ο Κερτ να παίζει κιθάρα στο δωμάτιό του, να ανοίγει δώρα, να παίζει πιάνο, να κάθεται γελαστός μαζί με την αδερφή του. Στιγμές χαρούμενες, τότε που κανείς δε μπορούσε να φανταστεί το τέλος.

Στο δωμάτιό του υπάρχει ακόμα το χαλί του Κομπέιν, αλλά και τα ίχνη που άφησε ο ίδιος στους τοίχους με μαρκαδόρο:Communication Breakdown από το ομώνυμο κομμάτι των Led Zeppelin, καθώς και ένα μίνι γκραφίτι Iron Maiden. Γιατί δεν το κάνετε μουσείο, κυρία μου;












Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου