Χάραξαν σβάστικα σε γάτα!


Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η ιδιοκτήτρια του άτυχου τετράποδου όταν αντιλήφθηκε τις... παρεμβάσεις που είχε υποστεί στην εμφάνισή του. 

O Τούρμπο συνηθίζει να κάνει βόλτες έξω από το σπίτι των ιδιοκτητών του, στο Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας, επιστρέφοντας χωρίς προβλήματα. Χτες το απόγευμα ωστόσο είχε μία απρόοπτη συνάντηση, από την οποία επέστρεψε διαφορετικός.

Οταν η Τζες και ο Τζέιμς ΜακΓκρίφιν κοίταξαν καλύτερα το ενός έτος αιλουροειδές τους, αντελήφθησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά. Το τρίχωμα του γατιού είχε κουρευτεί «με την ψιλή» σε διάφορα σημεία, στην πλάτη, το μέτωπο, τα πόδια και το σώμα. Παράλληλα, κάποιος είχε ψαλιδίσει πλήρως τα μουστάκια του.

Το πιο παράδοξο όμως ήταν ότι σε ένα από τα κουρεμένα σημεία, υπήρχε ένας μεγάλος αγκυλωτός σταυρός, η γνωστή σβάστικα των ναζί. «Εβαλα τα κλάματα. Είναι φρικτό, δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε η Τζες στην νεοζηλανδική Πρες...

Στο σχετικό άρθρο δεν υπάρχει αναφορά για το αν η αστυνομία ερευνά ποιος ευθύνεται για την κακοποίηση του ζώου.



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου