Περπατώντας στα χνάρια των Ανθρώπινων γιγάντων

Έρευνα του Jim Vieira κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, τον οδήγησε σε ένα περίεργο δρόμο της ίντριγκας και του μυστηρίου που περιβάλλει τους αγώνες και τα οικοδομήματα της αρχαίας Αμερικής...

Ο Jim Vieira Αμερικανός ιστορικός, έχει συντάξει χιλιάδες εκθέσεις για σκελετούς από γίγαντες, στη την New York Times, Smithsonian, Scientific American, καθώς μας λέει ότι οι ιστορίες που έχουν να κάνουν με την υπόθεση του παρελθόντος μας, όχι μόνο σκόπιμα τις έχουν συγκάλυψει, αλλά είναι και πολύ διαφορετική από ότι μας λένε.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Jim Vieira μας αναλύει μερικά στοιχεία από την μακροχρόνια έρευνά του στο θέμα των γιγάντων. Για να ενεργοποιήσετε τους Ελληνικούς υπότιτλους πατήστε play και μετά το εικονίδιο με τις δύο παύλες στο κάτω μέρος.


* Φωτογραφία του National Geographic από τη δεκαετία του 1920


* Ο Roy Chapman Andrews πήρε αυτή την φωτογραφία το 1922 στο Ουλάν Μπατόρ.


* Ο Απολιθωμένος γίγαντας βρέθηκε το 1895 στα μεταλλεία του Αντρίμ στην Ιρλανδία


* Βρέθηκε το 1950 κατά την διάρκεια έργων στη Τουρκία στην κοιλάδα του Ευφράτη


Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου