Σκύλος ψάχνει απεγνωσμένα στα λεωφορεία για το αφεντικό του


Γνωρίστε τον Χουάνγκ Χουάνγκ, ένα απελπισμένο σκυλάκι που αναζητά καθημερινά τον ιδιοκτήτη του στα λεωφορεία της γραμμής.

Για περίπου δυο εβδομάδες ο μικρός Χουάνγκ Χουάνγκ επαναλαμβάνει την ίδια τραγική ρουτίνα. Περιμένει κάθε μέρα υπομονετικά στην ουρά το λεωφορείο, επιβιβάζεται με τους άλλους επιβάτες και στη συνέχεια μυρίζοντας παντού, όλα τα καθίσματα, προσπαθεί να εντοπίσει το αφεντικό του που φαίνεται να τον έχει χάσει ή να τον έχει παρατήσει.

Οι οδηγοί των λεωφορείων υποστηρίζουν ότι το πιστό σκυλί ξοδεύει δέκα ώρες περίπου την μέρα ψάχνοντας αλλά όταν πέφτει η νύχτα χάνεται στο σκοτάδι απογοητευμένος. Αρνούμενος όμως πεισματικά να αντιμετωπίσει την αναπόφευκτη αλήθεια, ο πιστός φίλος του ανθρώπου, επιστρέφει ξανά το επόμενο πρωινό στην ίδια στάση του λεωφορείου για να ξεκινήσει και πάλι την αναζήτηση.

Σύμφωνα με έναν ντόπιο, ο Χουάνγκ Χουάνγκ ήταν μαζί με έναν άντρα σε ένα πάρκινγκ πριν από ένα μήνα, τώρα όμως αυτός ο άντρας φαίνεται να έχει εξαφανιστεί.

Ένας από τους μόνιμους επιβάτες της γραμμής, στη περιοχή Τσενγκτού της νοτιοδυτικής Κίνας, λέει ότι σκέφτεται να τον υιοθετήσει, αλλά θέλει πρώτα να περιμένει μήπως ο ιδιοκτήτης του επιστρέψει. «Ποιος δε θα ήθελε ένα τόσο πιστό σκυλί;» αναρωτιέται.

Δείτε το θλιβερό βίντεο με τον Χουάνγκ Χουάνγκ:


ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου