Pure Imagination: Το νέο τραγούδι της Fiona Apple μέσα από ένα συγκινητικό video!

Οι δημιουργοί του animated video “The Scarecrow” (Το σκιάχτρο) έβαλαν όλη τους την τέχνη για να μας παρουσιάσουν την ιστορία ενός ευαισθητοποιημένου σκιάχτρου ενάντια στην υπερκατανάλωση fast-food! To video αυτό έχει διπλή χρησιμότητα! Από την μια είναι το trailer γνωστής μεξικάνικης εταιρίας εστιατορίων υγιεινής διατροφής και από την άλλη είναι το trailer του νέου video-game που πρόκειται να κυκλοφορήσει από την ίδια εταιρεία στα απανταχού κινητά και tablets!

Το soundtrack όμως του trailer δεν ξεφεύγει από την παραξενιά τόσο του video όσο και της ιδιαίτερης ερμηνεύτριας του! Η βραβευμένη με Grammy λοιπόν, Fiona Apple επένδυσε το trailer με την διασκευή της στο κλασσικό τραγούδι “Pure Imagination” που πρωτοακούσαμε μέσα από το soundtrack της ταινίας “Willy Wonka & the Chocolate Factory" το 1971!

Με άλλα λόγια… «άρτσι, μπούρτσι και λουλάς» μιας και όλα αυτά -τα άσχετα κατά τα άλλα- στοιχεία ενώθηκαν μεταξύ τους για ένα και μόνο trailer! Βέβαια -και για είμαστε δίκαιοι- το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν μοιάζει παράταιρο αλλά έχει την δύναμη να μας ευαισθητοποιήσει και εμάς ενάντια στα προϊόντα κακής διατροφής!

Fiona Apple – Pure Imagination (The Scarecrow)




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου