Ο Γολγοθάς του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αργεντινός παλαίμαχος άσσος του ποδοσφαίρου φέρεται να πάσχει από την ασθένεια Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση.

Ο άνθρωπος που έγραψε ιστορία στα ιταλικά γήπεδα με τις φανέλες της Φιορεντίνα και της Ρόμα, αλλά και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα στα πόδια του.

Οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο το γεγονός αυτό να οφείλεται σε αυτή τη σπάνια ασθένεια. Μάλιστα, ο Μπατιστούτα, που κάποτε εντυπωσίαζε στα γήπεδα με τις εκπληκτικές ικανότητές του σήμερα δεν μπορεί να σταθεί όρθιος για αρκετή ώρα.

Ευχές από όλο τον κόσμο

Η είδηση έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη, καθώς ο Μπατιστούτα ήταν αγαπητός σε όλο τον πλανήτη λόγω της τεράστιας αξίας του αλλά και του ήθους του. Όλοι εύχονται το καλύτερο και ελπίζουν πως πρόκειται για φήμες.



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου