Η μαφία χρηματοδοτεί το ταλέντο της Αργεντινής, Άνχελ Κορέα


Μπλεξίματα με τη μαφία φαίνεται πως έχει ο 18χρονος ταλαντούχος άσος της Σαν Λορένσο, Άνχελ Κορέα. Διαβάστε μια ιστορία με χρηματοδότες "φαντάσματα", διασυνδέσεις με συμμορίες ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής.

Σκάνδαλο είναι έτοιμο να ξεσπάσει στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, καθώς ο ταλαντούχος, Άνχελ Κορέα, φέρεται να είναι μπλεγμένος με την εγχώρια μαφία. Η είδηση που διαβάζετε, είναι απ' αυτές που πολύς κόσμος ξέρει, αλλά κανείς δεν θέλει και δεν έχει αποδείξεις για να την αναφέρει. Στο κείμενο που ακολουθεί, η ιστορία είναι εντελώς διαφορετική...

Συγκεκριμένα, την εβδομάδα που διανύουμε, δικαστήριο της Αργεντινής "πάγωσε" τα δικαιώματα, ενός πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του Άνχελ Κορέα. Αυτό σημαίνει πως ο 18χρνος επιθετικός της Σαν Λορένσο,δεν έχει το δικαίωμα να πάρει μεταγραφή ή να πάει σε άλλη ομάδα.

Ο λόγος είναι απλός... Υπάρχουν υποψίες πως ο Κορέα συνδέεται με ανθρώπους τους οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας "La Nacion". Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, Φρανσίσκο Λαπιάνα, συνομιλούσε με μέλη της οργάνωσης "Los Monos" (οι πίθηκοι), που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών.

Στην περίπτωση του Κορέα, η Σαν Λορένσο, έχει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, μια εταιρία στην Ουρουγουάη έχει το 30% και το 10% που απομένει, το κατέχει κάποιος άγνωστος. Κι εδώ μπαίνουμε στη ρίζα του κακού και του προβλήματος. Στην Αργεντινή και στην Βραζιλία, ποσοστό ποδοσφαιριστών έχουν εταιρίες ή κάποιοι άγνωστοι, που προσβλέπουν στην κερδοσκοπία ή στο ξέπλυμα χρήματος. Κι όλα αυτά στις πλάτες των ποδοσφαιριστών...

Η υπόθεση αποτελεί μέρος μιας μεγάλης σειράς των ύποπτων συνδέσεων, μεταξύ των ομάδων του εγκλήματος και ποδοσφαιριστές. Εκτός από τον Άνχελ Κορέα, υπήρχαν και παλιότερες περιπτώσεις που μπορεί να είχαν... μπλέξει, όπως ο Κάρλος Τέβες, ο Χαβιέ Μαστσεράνο και άλλοι 120 παίκτες, που πιστεύεται πως είχαν συνεργασία με τον Λαπιάνα και την οικογένεια Καντέρο.

Η συγκεκριμένη ιστορία έχει αρκετό ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν αποδειχθεί πως η μαφία χρηματοδοτεί τον ταλαντούχο, Άνχελ Κορέα.



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου