Κύπριοι αστυνομικοί σπάνε το πόδι Αφρικανού νόμιμου μετανάστη


Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο μετά από περιστατικό υπέρμετρης αστυνομικής βίας στη Λευκωσία σε βάρος ενός αναγνωρισμένου πολιτικού πρόσφυγα από την Αφρική.

Αστυνομικός της κυπριακής ΜΜΑΔ (Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης) σταμάτησε για έλεγχο τον αλλαδοπό στην πλατεία Ελευθερίας. Στη διαμαρτυρία του άνδρα για τη συμπεριφορά των αστυνομικών οι οποίοι όταν βλέπουν έγχρωμους στον δρόμο, τους υποβάλλουν σε εξευτελιστικούς ελέγχους, σε δημόσια θέα ο αστυνομικός αντέδρασε.... κάθοντας πάνω στο πόδι του μετανάστη με αποτέλεσμα να του το σπάσει.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο ο αλλοδαπός, ενώ σφαδάζει από τον πόνο, ζητάει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο και αρνείται να πάει στον γιατρό με τη συνοδεία του αστυνομικού που τον κακοποίησε.

Ο άτυχος άνδρας διαμένει νόμιμα στην Κύπρο, τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ από το 2009 είναι παντρεμένος με Κύπρια και έχει αποκτήσει μαζί της ένα παιδί 4 ετών.






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου