Cornel Hrisca-Munn: Ο ντράμερ χωρίς χέρια που συγκλονίζει

Δείτε τα απίστευτα βίντεο του Cornel Hrisca-Munn, ενός ντράμερ χωρίς χέρια αλλά με αστείρευτη αγάπη για τη ζωή και τη μουσική. Η ανθρώπινη θέληση μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία. Ο Cornel Hrisca-Munn είναι η ζωντανή απόδειξη.

Ο ντράμερ από τη Ρουμανία δεν έχει χέρια. Και όμως το ταλέντο, οι ικανότητες και η θέληση του, τον καθιστούν έναν άρτιο μουσικό. Μόνη πυξίδα του, η τρέλα του για τη μουσική.

Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 χωρίς βραχίονες και με παραμορφωμένο το δεξί του πόδι. Oι γιατροί πίστευαν πως είχε μόλις λίγες ημέρες ζωής.

Στη συνέχεια, οι γονείς του τον παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο. Και όμως, δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Μεγάλωσε σε ίδρυμα για παραπληγικά παιδιά στη Ρουμανία και ποτέ δεν αισθάνθηκε μειονεκτικά, άσχημα για τον εαυτό του και για το ποιος είναι.

Στα έξι του, κολυμπούσε κανονικά και συμμετείχε σε αγώνες. Στα 14, έτρεξε στον εθνικό μαραθώνιο, αφήνοντας πίσω του άλλους 400 δρομείς. Λίγο μετά, έφτιαξε και τη δική του μουσική μπάντα. Στην εφηβεία του, ίδρυσε με δική του ιδέα το ίδρυμα "Cornel Romanian Rehabilitation Centre Trust", για παιδιά με προβλήματα κίνησης.

Μεγαλώνοντας, σπούδασε φιλοσοφία και θεολογία στην Οξφόρδη και εντρύφησε στη μουσική. Έμαθε να παίζει άψογα ντραμς, κιθάρα και μπάσο, τελειοποιώντας την εκτελεστική του ικανότητα.

Πλέον, ο Cornel έχει φτιάξει δικό του κανάλι στο Youtube και σε εβδομαδιαία βάση ανεβάζει βιντεάκια με τις εκτελέσεις του. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα βίντεο του έχουν γίνει viral ενώ ο ίδιος έχει γίνει σύμβολο θέλησης και ελπίδας.

Η διασκευή του στο Everlong των Foo Fighters είναι συγκλονιστική και έκανε και την ίδια την μπάντα να υποκλιθεί στο μεγαλείο του.


Foo Fighters - Everlong drum cover


Red Hot Chili Peppers Drum Cover

Your time has come drums and bass guitar cover





ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου