Google Street View: Οι 10 καλύτεροι προορισμοί για διαδικτυακές περιηγήσεις


Η υπηρεσία Street View της Google παρέχει μία μοναδική ευκαιρία στους χρήστες του διαδικτύου να περιηγηθούν σε όλο τον κόσμο, χωρίς να χρειαστεί να σηκωθούν καν από το γραφείο τους. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα μέρη που είναι πραγματικά «must-see» για κάθε επίδοξο ηλεκτρονικό ταξιδιώτη.

Από μία βουτιά στη θάλασσα των Κοραλιών, μέχρι περιήγηση στις εγκαταστάσεις της ΝASA, η Google παρέχει εντυπωσιακά στιγμιότυπα για να δείτε τα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη μας με ένα μόνο κλικ. Πατήστε επάνω στους παρακάτω τίτλους για να περιηγηθείτε ....


Μεγάλος Κοραλιογενής ύφαλος
Ο κοραλιογενής ύφαλος της Αυστραλίας βρίσκεται πλέον στη λίστα προορισμών του Google Street View και σας επιτρέπει να θαυμάσετε τους καρχαρίες, τα υποθαλάσσια φυτά και τα τροπικά ψάρια χωρίς να χρειαστεί να βραχείτε.

Ανταρκτική

Μαγευτική και παγωμένη, η Ανταρκτική, αποτελεί έναν εντυπωσιακό προορισμό, ωστόσο οι αντίξοες καιρικές συνθήκες και οι εξωφρενικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν εκεί, συστήνουν τη διαδικτυακή περιήγηση σε αυτόν.

Αμαζόνιος

Μία βόλτα στα μαγευτικά απειλούμενα δάση του Αμαζονίου θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη. Ωστόσο αν θέλετε να αποφύγετε το πολύωρο ταξίδι, τα κουνούπια, τα ανακόντα και τους πεινασμένους αλιγάτορες, η Google Street View σας λύνει τα χέρια.

Κοιλάδα των Βασιλέων

Η Κοιλάδα των Βασιλέων στην Αίγυπτο είναι η τοποθεσία στην οποία βρίσκονται οι πυραμίδες και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως. Θαυμάστε τα πελώρια αγάλματα των θεοτήτων και τις κρυφές στοές των τάφων των Φαραώ απλώς κουνώντας το ποντίκι του υπολογιστή σας.

Ερείπια των Μάγια

Τα ερείπια του πολιτισμού των Μάγια του Μεξικού είναι δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Η Google συνεργάστηκε με το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Μεξικού προκειμένου να φέρει τα προ-ισπανικά ερείπια στο Street View.

Ορυχείο Αργύρου Ισουάμι, Ιαπωνία

Εδώ είναι η ευκαιρία σας να μπείτε βαθειά μέσα στις σκοτεινές, ανατριχιαστικές στοές του ορυχείο αργύρου Ισουάμι στην Ιαπωνία. Μπορείτε να περιπλανηθείτε μέσα από αυτό το παράξενο, υγρό τούνελ που λειτουργούσε για 400 χρόνια (1526 -1923) κι αν σας πιάσει κλειστοφοβία, απλώς κλείνετε τον περιηγητή.

Διαστημικό Κέντρο Κένεντι της NASA, Φλόριντα

Πώς νιώθει ένας επιστήμονας της NASA; Το Google Street View σας δίνει την απάντηση ταξιδεύοντας σας στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι της NASA στη Φλόριντα, προκειμένου να ρίξετε μια ματιά σε μερικές από τις πιο μοναδικές εγκαταστάσεις που μόνο οι εργαζόμενοι και οι αστροναύτες βλέπουν.

Το Κάστρο του Δράκουλα, Ρουμανία

Ακόμη ένα τρομακτικό μέρος για εσάς. Όταν η Google Street View ταξίδεψε στη Ρουμανία, η ομάδα φρόντισε να βάλει το Κάστρο του Δράκουλα στο χάρτη. Οι ιστορικοί πιστεύουν ότι ήταν αυτό το κάστρο του 14ου αιώνα, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ της Τρανσυλβανίας και Βλαχίας, είναι εκείνο που ο Μπραμ Στόκερ είχε στο μυαλό του για την περίφημη ιστορία του «Δράκουλα». Εξερευνήστε αυτό το γραφικό κάστρο από το σπίτι και ψάξτε άφοβα για βρικόλακες από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική

Η Κέιπ Τάουν, είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, και η Google φρόντισε να γίνει προσιτή σε σας μέσω του Street View. Περιηγηθείτε στους πανέμορφους αμπελώνες της περιοχής, ανεβείτε στο βουνό Τέιμπλ, ή ρίξτε μια ματιά έξω στον ωκεανό.

Γκραν Κάνιον, Αριζόνα

Η διαδικτυακή περιήγηση στο διάσημο φαράγγι του Γκραν Κάνιον στην Αριζόνα, βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση, ωστόσο οι εικόνες που διατίθενται ως τώρα, αποζημιώνουν και τον πιο ανυπόμονο διαδικτυακό ταξιδιώτη.



ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου