Το επιτραπέζιο παιχνίδι των Motorhead


Παιχνίδι γνώσεων αφιερωμένο στη θρυλική rock μπάντα. Ένα ιδιαίτερο επιτραπέζιο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει η εταιρεία Rock Science με την έγκριση των Motörhead.

Το επιτραπέζιο θα είναι ένα παιχνίδι γνώσεων που θα περιστρέφεται γύρω από τη θρυλική μπάντα και θα περιλαμβάνει 1600 ερωτήσεις! Οι ερωτήσεις θα χωρίζονται σε τρία επίπεδα δυσκολίας (Poser, Fan, Scientist) ενώ θα υπάρχουν και κατηγορίες στις οποίες κάποιος παίκτης θα «σφυράει» ένα κομμάτι των Motörhead και ο άλλος παίκτης θα πρέπει να μαντέψει ποιό είναι. Τα πιόνια του παιχνιδιού θα είναι πένες Dunlop και οι θήκες των καρτών ομοιόματα ενισχυτών.

Ο Lemmy δήλωσε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι: «Είχα μια αρκετά διασκεδαστική ζωή. Άμα παίξω αυτό το παιχνίδι θα με βοηθήσει να τη θυμηθώ!»

Περισσότερες πληροφορίες για το επιτραπέζιο παιχνίδι εδώ.







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου