Phil Ivey: Συνέντευξη με τον καλύτερο παίκτη πόκερ στον κόσμο


Ένα μεγάλο μέρος της βιομηχανίας του πόκερ θεωρεί ότι ο Phil Ivey είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πολύ καλός σχεδόν σε όλες τις παραλλαγές του πόκερ, έχει κερδίσει 9 bracelets και έχει καταφέρει να κερδίσει τους καλύτερους του παιχνιδιού τόσο online όσο και στα live cash games.

Το “All in Mag” είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Phil Ivey και να του πάρει μία ολιγόλεπτη συνέντευξη, την οποία και δημοσιεύει αποσπασματικά. Ο Αμερικανός επαγγελματίας μίλησε μεταξύ άλλων για το φετινό Main Event του World Series of Poker, για την μεγαλύτερη αδυναμία του σαν παίκτης, για τα 10 χρόνια από τη νίκη του Moneymaker, για τα τρελά στοιχήματα που βάζει και για την ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει, το Ivey Poker.

Ο Phil Ivey ήταν ένας από τους παίκτες του τελικού τραπεζιού όταν ο Moneymaker κατέκτησε τον τίτλο το 2003 και θυμάται που έπαιζε μαζί του από την Day 2. Το παιχνίδι του Moneymaker ήταν ιδιαίτερα επιθετικό και όπως είπε ο Ivey, “Είχε την ευκαιρία να κερδίσει τότε”. Τελικά ο Moneymaker απέκλεισε τον Phil Ivey, αν και στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός για να αποκλείσει τον “καλύτερο παίκτη” του παιχνιδιού.

Ο Ivey στο φετινό Main Event του WSOP είχε μία εκπληκτική πορεία τις πρώτες μέρες του τουρνουά και μάλιστα κατάφερε να χτίσει ένα μεγάλο stack. Στην Day 3 είχε 420.000 μάρκες και ένας μόνο αντίπαλος του στο τραπέζι είχε μεγαλύτερο stack. Με set τριάρια βρέθηκε all in απέναντι στον big stack που κρατούσε set δεκάρια και με αυτόν τον άσχημο τρόπο αποκλείστηκε.

Η μεγαλύτερη αδυναμία του Ivey στα τραπέζια του πόκερ είναι ότι κάποιες φορές δεν σταματάει να σκεφτεί και απλά παίρνει πολύ γρήγορα τις αποφάσεις του. Ενώ θα μπορούσε να παίξει διαφορετικά κάποιες παρτίδες βιάζεται και έτσι κάνει λάθη αρκετές φορές.

Τέλος μίλησε για την δημιουργία του Ivey Poker, ενός application που δίνει τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες να παίξουν με τους καλύτερους του παιχνιδιού εντελώς δωρεάν και να μάθουν από αυτούς. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει και το multitabling με τον Ivey να παίζει καθημερινά τουλάχιστον 20 λεπτά, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον συναντήσετε στα τραπέζια.

Δείτε και τα 5 που δόθηκαν στη δημοσιότητα στην gallery του άρθρου.















ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου