Ο Stephen Fry μιλά για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα

Ο Stephen Fry στηρίζει την Ελλάδα για ακόμη φορά και επιμένει για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα πίσω στην Ελλάδα.

Παλιοτερα υποστηριξε την επανένωση των μαρμάρων κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ως ένα δείγμα «φιλίας, εξιλέωσης και πίστης στο μέλλον για την κοιτίδα της δημοκρατίας». Ο γνωστός ηθοποιός κρίνει ακόμα τη συγκεκριμένη χειρονομία ως «αναγκαία» αλλά και ως την καλύτερη δυνατή κίνηση που θα μπορούσε να γίνει, από την πλευρά της χώρας του, μέσα στην οικονομική αναταραχή που βιώνει η Ελλάδα.

Αυτή τη φορά σε ομιλία του για τον οργανισμό Intelligence, που διοργανώνει συζητήσεις για πολλά σημαντικά ζητήματα, ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, συγγραφέας, δημοσιογράφος και κωμικός μεταξύ άλλων Stephen Fry επιχειρηματολογεί πάνω στην άποψη πως τα μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Αθήνα.


Δείτε το βίντεο:
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου