Shockwave: Το φορτηγό που φτάνει τα 600 χλμ την ώρα


Δεν πρόκειται για ένα απλό φορτηγό. Οι επιδόσεις του εξωπραγματικές. Σας παρουσιάζουμε το Shockwave.

Το όνομά του είναι Shockwave και φοράει τρεις κινητήρες τζετ. Μπορεί να φτάσει τα 605 χλμ/ώρα... και πρόκειται απλά για ένα φορτηγό!

Το εν λόγω όχημα είναι τέσσερις τόνους, παράγει 36.000 ίππους και μπορεί να πιάσει τα 400 μέτρα σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα. Ιδιοκτήτης του Shockwave είναι ο 64χρονος Neal Darnell ο οποίος δήλωσε για το όχημά του: "Είναι μια τρομερή εμπειρία. Δεν θα το πιστεύετε μέχρι να το δείτε."

Είναι εφοδιασμένο με τρεις κινητήρες Pratt & Whitney J34 - 48 που ο καθένας παράγει 12.000 ίππους. Σύμφωνα με τον 64χρονο καίει περίπου 680 λίτρα καύσιμα κάθε φορά που ο Darnell το βγάζει στους δρόμους. Ο Darnell αγόρασε το 2012 το φορτηγό σε ένα σόου στον Καναδά.





Δείτε το βίντεο:





ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου