Ισραηλινοί ακροδεξιοί πανηγυρίζουν τραγουδώντας: "Δεν έχει σχολείο αύριο στη Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά"


Φρίκη χωρίς τέλος. Ακροδεξιοί Ισραηλινοί πανηγυρίζουν για τα παιδιά που σκοτώνονται στους βομβαρδισμούς. "Δεν έχει σχολείο αύριο στη Γάζα γιατί όλα τα παιδιά είναι νεκρά".......

Ακροδεξιοί Ισραηλινοί πανηγυρίζουν στους δρόμους, ταραγουδώντας αρρωστημένα συνθήματα για τα παιδιά που σκοτώνονται στους βομβαρδισμούς.

Σε ένα Σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου κρατώντας σημαίες, τραγουδούν "Δεν έχει σχολείο αύριο, γιατί δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στην Γάζα!". Μεταξύ άλλων, τραγουδούν "Μισώ όλους τους άραβες" και η "Γάζα είναι ένα νεκροταφείο".

Στο βίντεο εμφανίζονται και κάποια άτομα που τους λένε να σταματήσουν να πανηγυρίζουν αλλά εκείνοι δεν τους ακούνε παρά συνεχίζουν το αποτρόπαιο τραγούδι τους.

Και όλα αυτά τη στιγμή που περισσότερα από 100 πτώματα μεταφέρθηκαν σήμερα σε διάφορα νεκροτομεία της Γάζας, μετά τους σφοδρούς βομβαρδισμούς του ισραηλινού στρατού σε διάφορα σημεία του παλαιστινιακού θύλακα, ανεβάζοντας τον αριθμό των Παλαιστίνιων που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των συγκρούσεων σε τουλάχιστον 1.190, όπως ανέφεραν οι τοπικές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Από το βράδυ της Δευτέρας και ιδίως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί εντάθηκαν στον προσφυγικό καταυλισμό του Μπουρέιτζ ενώ το απόγευμα ήταν η σειρά της Τζαμπαλίγια, στα βόρεια και της Ράφα, στα νότια της Λωρίδας της Γάζας.

Άλλοι δύο Παλαιστίνιοι που νοσηλεύονταν στην Ιερουσαλήμ υπέκυψαν σήμερα στα τραύματά τους, σύμφωνα με το προσωπικό του νοσοκομείου του Αγίου Ιωσήφ.

Εξάλλου, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε πέντε Παλαιστίνιους μαχητές σε μια σήραγγα, εντός της Λωρίδας της Γάζας.

Ο εκπρόσωπος των παλαιστινιακών υπηρεσιών άμεσης βοήθειας Άσραφ αλ Κούντρα είπε ότι από τις 8 Ιουλίου, όταν ξεκίνησαν οι ισραηλινές επιχειρήσεις στην περιοχή, έχουν σκοτωθεί 1.191 Παλαιστίνιοι, ένας αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί κι άλλο. Οι τραυματίες ξεπερνούν τις 7.000.

Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία βομβάρδισε το πρωί το άδειο σπίτι του Ισμαήλ Χανίγιε, του ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα, στον προσφυγικό καταυλισμό Σάτι όπου την Δευτέρα είχαν σκοτωθεί οκτώ παιδιά και δύο ενήλικες.

Το Ισραήλ από την πλευρά του έχει χάσει συνολικά 53 στρατιώτες και τρεις πολίτες από την έναρξη των συγκρούσεων.


Δείτε το εμετικό βίντεο:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου