Το υπέροχο γκολ του Πελέ στη διάθεση του κόσμου μέσω της τεχνολογίας!


Στις 2 Αυγούστου 1959 ο Πελέ πέτυχε ένα γκολ-έργο τέχνης με τη Σάντος που όμως δεν το είχε δείξει ποτέ η τηλεόραση. Τώρα όμως είναι στη διάθεση του κόσμου μέσω της τεχνολογίας! Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Ήταν 2 Αυγούστου 1959 και η Σάντος του 18χρονου ακόμα Πελέ, ο οποίος είχε ήδη προλάβει να δείξει τις τεράστιες αρετές του στο παγκόσμιο κοινό, αντιμετώπιζε την Γιουβεντούδε στο "Rua Zavari" σε αγώνα για το πρωτάθλημα Παυλίστα.

Το ματς έληξε 4-0 υπέρ της Σάντος, και για ανθρώπους που είχε τύχει να παρακολουθήσουν από κοντά εκείνο το ματς είχε σημειωθεί το πιο όμορφο γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

"Δράστης" ήταν ο Πελέ, ο οποιός είχε περάσει τη μπάλα πάνω από δύο αμυντικούς αλλά και τον γκολκίπερ πριν τη στείλει στα δίχτυα, σε ένα ματς όμως που δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη για να έχουν όλοι άποψη για το γκολ.

Μία ομάδα όμως ερευνητών της "Naff Computer Simulation" κατάφερε να δημιουργήσει ένα 3D από τη συγκεκριμένη φάση, στηριζόμενη σε μαρτυρίες από πρώην συμπαίκτες του Πελέ και αντιπάλους από εκείνο το ματς και το παρουσίασε, με τα αποτελέσματα να εντυπωσιάζουν!

Δείτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας το κατά πολλούς ομορφότερο γκολ που έχει σημειωθεί ποτέ:




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου