ΠΛΗΝ- Η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα δημοσιεύσεων για κηδείες και μνημόσυνα






ΠΛΗΝ-

Η ΠΡΩΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ 

ΓΙΑ ΚΗΔΕΙΕΣ & ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ


Το ΠΛΗΝ- αποτελεί την πρώτη ελληνική διαδικτυακή πύλη για ψηφιακές δημοσιεύσεις κηδειών και μνημόσυνων, ενώ συγχρόνως παρέχει έναν ολοκληρωμένο επαγγελματικό κατάλογο για τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Μέσα από τα εργαλεία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, το ΠΛΗΝ- στοχεύει στην διευκόλυνση των διαδικασιών που απαιτούνται σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Συμβαδίζοντας με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και τη νομοθεσία και με απόλυτο σεβασμό προς τους πολίτες και τους επαγγελματίες του κλάδου, μέσω της ιστοσελίδας του ΠΛΗΝ- παρέχεται έγκυρη ενημέρωση γύρω από συχνά ερωτήματα, εργαλεία αναζήτησης για τους πολίτες ανά περιοχή / δήμο, και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων επισκεπτών με τις επιχειρήσεις.

ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΝ-

Για τους πολίτες:

1. Ο πολίτης που θα επισκεφτεί το ΠΛΗΝ- μπορεί να ενημερωθεί για τα δικαιολογητικά και τις διαδικασίες που χρειάζονται σε περίπτωση θανάτου.
2. Με πολύ απλό τρόπο μπορεί να εντοπίσει το γραφείο τελετών που τον ενδιαφέρει και αφού συμβουλευτεί το προφίλ της επιχείρησης, να κάνει την επιλογή του.
3. Μέσα από το ΠΛΗΝ- και με το πάτημα ενός κουμπιού, ο πολίτης μπορεί να ζητήσει πρόσφορα από το γραφείο τελετών που τον ενδιαφέρει.

Για τους επαγγελματίες:

1. Δωρεάν προβολή για τις επιχειρήσεις του κλάδου.
2. Προβολή όλων των επιχειρήσεων που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα με σκοπό την καλλιέργεια νέων συνεργασιών μεταξύ των επαγγελματιών.
3. Ενισχύεται η αντιμετώπιση του προβλήματος των αντιεπαγγελματικών ενεργειών και των παράνομων γραφείων τελετών.
4. Οι επαγγελματίες θα μπορούν να δώσουν μια ξεκάθαρη και σοβαρή εικόνα των υπηρεσιών τους και της επιχείρησής τους.
5. Άμεση επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες, χωρίς μεσάζοντες.

Στα μελλοντικά σχέδια του ΠΛΗΝ- είναι η συνεργασία με δήμους και τοπικές αρχές, μέσω της οποίας θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα της παράνομης αφισοκόλλησης κηδειόχαρτων, ενώ ταυτόχρονα ο κάθε δήμος θα προσφέρει μια χρήσιμη υπηρεσία στους δημότες του, δείχνοντας έτσι το εκσυγχρονιστικό του πρόσωπο.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε ή και να κατεβάσετε την αναλυτική παρουσίαση σε μορφή pdf
http://www.mediafire.com/PLHN-Final-Presentation.pdf

Η σελίδα της επιχείρησης στο facebook:

Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου