ΑΝΝΑ RF: Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη στην ψηλότερη οροσειρά της Γης!


Η μπάντα «ANNA RF» δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2011 από τους Ρόι Σμίλα και Όφιρ Ροκ, στο μικρό χωριό Σαχαράτ στο νότιο Ισραήλ. Ο ήχος τους είναι ξεχωριστός, καθώς συνδυάζει επιρροές από την Ανατολή και τη Δύση με αρχαία και σύγχρονα μουσικά όργανα σε ηλεκτρονικό ήχο. Κάπως έτσι το παρελθόν συναντά το παρών σε ένα μελλοντικό ήχο.

Οι «ANNA RF» φτιάχνουν βίντεοκλιπ για κάθε τραγούδι με δικές τους παραγωγές στο δικό τους στούντιο στο Ισραήλ ή με το κινητό τους συνεργείο σε διάφορα μέρη του κόσμου. Το όνομα «ANNA RF» έχει αραβο-ισραηλινή ρίζα και έχει διττή ερμηνεία. Σημαίνει «ξέρω» και «δεν ξέρω» και αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία ή το στυλ ίσως καλύτερα, της μπάντας. Στο συγκεκριμένο κλιπ παίζουν τα «Δακρυσμένα Μάτια» του Μίκη Θεοδωράκη στα Ιμαλάια και το αποτέλεσμα είναι εξόχως ατμοσφαιρικό. Η μουσική δεν έχει σύνορα.







ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου