Ο νέος Vivaldi Browser




"Ήρθε η ώρα να διαγράψετε το Google Chrome,
Ο Vivaldi Browser τρέχει τώρα Chrome Extension!"


Ο νέος Browser Vivaldi, ένα προηγμένο πρόγραμμα περιήγησης από τους δημιουργούς του Opera Browser είναι έτοιμος για κατέβασμα και πειραματισμό.

Ένα άρθρο στο fossbytes.com μας προτρέπει να διαγράψουμε τον Google Chrome καθώς περιέχει Google Chrome Extension. Μετά από διάφορες πληροφορίες περί εγκατάστασης προγραμμάτων παρακολούθησης με συνεργασία κατασκοπευτικών κυβερνητικών οργανώσεων, στον περίφημο Google Chrome Browser, η Vivaldi μας υπόσχεται πως έχει δημιουργήσει έναν έξυπνο, λειτουργικό πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο πάνω από όλα σέβεται τον χρήστη και την διστακτικότητα του. Χμμμ έχω την εντύπωση ότι το έχω ξανά ακούσει αυτό, άλλα ας το ξεπεράσω.

Η Vivaldi με τον νέο Browser μας ενημερώνει πως:
Είμαστε όλοι μοναδικοί και θέλουμε διαφορετικά πράγματα. Ο περιηγητής ιστοσελίδων Vivaldi προσαρμόζεται σε εσάς, όχι το αντίστροφο. Σας αρέσουν οι καρτέλες περιήγησης να τοποθετούνται στο κάτω μέρος ή στην πλευρά του παραθύρου; Ίσως προτιμάτε μια διαφορετική τοποθεσία της μπάρας διευθύνσεως; Με τον Vivaldi θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε όλα αυτά συν πολλά άλλα, όπως συντομεύσεις πληκτρολογίου, κινήσεις του ποντικιού σας και ούτω καθεξής…

Μπορείς να κατεβάσεις και να δοκιμάσεις ελεύθερα τον Vivaldi Browser απο εδώ


ΠΗΓΗ


Share on Google Plus

About mario1985

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου