Λύνει τον κύβο του Ρούμπικ κάνοντας ελεύθερη πτώση!


Παίζει με τα μικρά κουτάκια του Ρούμπικ την ίδια στιγμή που ο πέφτει με τεράστια ταχύτητα και με το άγχος να προλάβει να τον λύσει πριν χρειαστεί ν' ανοίξει το αλεξίπτωτο. Αυτός είναι ίσως ο πιο extreme τρόπος να φτιάξει κανείς τον κύβο του Ρούμπικ που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Ο «τετραγωνης λογικής» αλεξιπτωτιστής αποφάσισε να συνδυάσει μία ελεύθερη πτώση με την ταυτόχρονη επίλυση του γνωστού κύβου του Ρούμπικ.

Και όλα αυτά μέσα σε 60 δευτερόλεπτα που θα διαρκέσει η πτώση του πριν χρειαστεί να ανοίξει το αλεξίπτωτο.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, ο αλεξιπτωτιστής μάλλον δεν πτοείται από όλα όσα συμβαίνουν γύρω του και την τεράστια ταχύτητα με την οποία κατευθύνεται προς το έδαφος. Και μάλλον μοιάζει σαν να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του, καθώς οι κινήσεις του στον κύβο είναι άνετες και μεθοδικές.

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα είναι όπως περιμένατε ευτυχές. Γιατί διαφορετικά το βίντεο αυτό θα είχε μια εντελώς διαφορετική κατάληξη την οποία ούτε θέλουμε να φανταζόμαστε .


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου