Πεζόδρομος που παίζει μουσική!

Οι κάτοικοι κάνουν βόλτα πρωί βράδυ στον κεντρικό δρόμο της πόλης Zadar της Κροατίας απολαμβάνοντας μοναδικές μουσικές να ξεπηδούν από το… οδόστρωμα. Ο πεζόδρομος της πόλης αποτελεί από μόνος του ένα ολόκληρο μουσικό όργανο που παίζει διάφορους ήχους ανάλογα με τον τρόπο που το κύμα χτυπά πάνω στο τσιμεντο.

Εκεί μια μοναδική μουσική δομή έχει δημιουργηθεί με σωλήνες και οπές, που επιτρέπει στους ήχους να βγαίνουν προς τα έξω, διαφορετικοί κάθε φορά, ανάλογα με τον άνεμο και τα κύματα που δημιουργούνται στη θάλασσα. Το Όργανο της Θάλασσας είναι μια δομή με θέα την Αδριατική που δημιουργεί μια τυχαία αλλά μαγική αρμονία μουσικών ακουσμάτων. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό…

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου