Το πιο εντυπωσιακό γήπεδο του κόσμου!


Mπορεί να είναι μικροσκοπικό, να μην διαθέτει καθίσματα, αλλά τούτο το γήπεδο είναι μοναδικό στο είδος του. Ξεχάστε το «Γουέμπλεϊ», το «Καμπ Νόου», το «Μαρακανά», το «Σαν Σίρο», το «Μπερναμπέου» και την «Αλιάνζ Αρίνα». Εδώ είναι το «Χένινγκσβαρ Στάντιον». Δεν θα το βρείτε στη λίστα με τα πιο μεγαλοπρεπή στάδια του κόσμου.

Πρόκειται για ένα ταπεινό γήπεδο σε απομακρυσμένο νησί της Νορβηγίας, το οποίο αγνοούν ακόμη και οι Σκανδιναβοί ποδοσφαιρόφιλοι.

Το γήπεδο φιλοξενεί αναμετρήσει κυρίως σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Χτίστηκε σε απόσταση αναπνοής από το ψαροχώρι του Χένινγκσβαρ, που αποτελεί μέρος τον νησιών Λόφοτεν στη Βόρεια Νορβηγία.

Το συγκεκριμένο χωριό αριθμεί λιγότερους από 500 κατοίκους. Έτσι εάν κάποιος επισκεφθεί το γήπεδο έχει αρκετές πιθανότητες να μετρήσει τις δυνάμεις του απολαμβάνοντας παράλληλα την εκπληκτική θέα που το καθιστά ξεχωριστό παγκοσμίως!


Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου