Αμμόχωστος: Συγκλονιστικά βίντεο από την έρημη πόλη!


Η κοσμοπολίτικη Αμμόχωστος είναι έρημη εδώ και χρόνια ωστόσο το τοπίο παραμένει μαγευτικό. Συγκλονιστικές εικόνες από την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου κάνουν το γύρο του διαδικτύου μέσω ενός βίντεο το οποίο τραβήχτηκε από drone.

Συγκλονιστικά βίντεο απο τα Βαρώσια της Αμμοχώστου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζουν από ψηλά τα τοπία της και κάθε γωνιά της πόλης, που έχει μείνει απείραχτη εδώ και πολλά χρόνια. Στα μέσα Αυγούστου του 1974 η περιοχή έσφυζε από ζωή και ήταν ένα από τα πιο διάσημα κέντρα παραθερισμού στην περιοχή. Μετα την εισβολή η πολη παραμένει κλειστή και κανένας δεν επιτρέπεται να εισέλθει σε αυτήν, μεχρι που ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι ανοίγει μερικώς τα Βαρώσια δηλαδή μόνο το παραλιακό μέτωπο της Αμμοχώστου, υποστηρίζοντας ότι δεν παραβιάζει το ψήφισμα του ΟΗΕ, επειδή πρόκειται για ένα μερικό άνοιγμα. 

Δείτε τα βίντεο:








ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου