The thing about Greece: Το πρώτο επεισόδιο αφιερωμένο στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας


The thing about Greece: Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τον ανεξερεύνητο ορεινό πλούτο της Ελλάδας. Το πρώτο επεισόδιο αφιερωμένο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.

Το "The thing about Greece" ξεκίνησε μια σειρά επεισοδίων από τις περιπέτειες της προηγούμενης season για να κρατήσει την πώρωση και ας μην έχει χιόνι. To "The Thing About Greece" είναι ένα ντοκιμαντέρ που προβάλει τον ορεινό όγκο της Ελλάδας, την ιστορία της χιονοδρομίας και την εξέλιξη της σε βουνά απάτητα και ανεξερεύνητα.

Σκοπός είναι η παρουσίαση των ορεινών περιοχών της Ελλάδος, δημιουργώντας έτσι μία εναλλακτική τουριστική πρόταση για το κοινό. Ακολουθώντας πραγματικούς χαρακτήρες του βουνού, στα πιο απόμακρα μέρη της Ελλάδας, προσφέρει μια αληθινή και πολύ αισιόδοξη εικόνα του ανεκμετάλλευτου ορεινού πλούτου μας.


Δείτε το πρώτο επεισόδιο από το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.








ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου