Με βίντεο απάντησε η οικογένεια του Παύλου Φύσσα για την αποφυλάκιση του δολοφόνου Ρουπακιά


Ελεύθερος ο χρυσαυγίτης δολοφόνος του Παύλου Φύσσα λόγω παρέλευσης του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης. Ντροπή τους! Μαύρη μέρα για την ελληνική δικαιοσύνη! 

Άνοιξε η πόρτα της φυλακής Παρασκευή 18/03/2016 για τον καθ’ ομολογία χρυσαυγίτη και δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά, μετά το βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Εφετών για την αποφυλάκισή του, λόγω παρέλευσης του ανώτατου επιτρεπτού, σύμφωνα με το νόμο, ορίου προσωρινής κράτησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος αποφυλακίζεται με τη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται έντεκα μήνες μετά την έναρξη της σε πολύ πρώιμο στάδιο. Η ακροαματική διαδικασία έχει αρχίσει από τον Απρίλιο του 2015. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, και συγκεκριμένα από τις 11 Ιανουαρίου η δίκη έχει διακοπεί λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Ο Ρουπακιάς ήταν ο τελευταίος κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που παρέμενε φυλακισμένος, καθώς όλοι οι υπόλοιποι έχουν ήδη αποφυλακιστεί.

Η Μάγδα Φύσσα "απάντησε" με ένα video στην αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά, του δολοφόνου του γιού της Παύλου Φύσσα. Εξάλλου πως να σχολιάσει με λόγια αυτή τη μαύρη μέρα για την ελληνική δικαιοσύνη, την ημέρα που ο καθ’ ομολογία χρυσαυγίτης και δολοφόνος του παιδιού της βγήκε από τη φυλακή.

Το video ανέβηκε στη σελίδα του Αθήνα 9,84 στο youtube. Ένα video διάρκειας δυο λεπτών και εννέα δευτερολέπτων όπου υπάρχουν αποσπάσματα από την απολογία – ομολογία του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του 34χρονου μουσικού, όπου εμφανίζεται να χαιρετά ναζιστικά, να φορά μπλούζες με το σήμα της Χρυσής Αυγής, ακόμη και τη στιγμή που μπαίνει με το αυτοκίνητό του ανάποδα στην Τσαλδάρη το μοιραίο βράδυ.

Ένα video όπου υπάρχει και η φωτογραφία από τον ματωμένο σουγιά του Ρουπακιά, αυτού που το βράδυ της 17ης προς τη 18η Σεπτεμβρίου του 2013 στο Κερατσίνι έμπηξε στην καρδιά του Παύλου Φύσσα, κόβοντάς του το νήμα της ζωής.

Στο ίδιο video υπάρχει και η περίφημη δήλωση του Γιώργου Πατέλη, επικεφαλής της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια πως «ό,τι κινείται σφάζεται» αλλά και εκείνη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου πως «είμαστε σπόροι των ηττημένων του 1945».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO








ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου