Το σπαρακτικό κλάμα της μητέρας φώκιας για τον θάνατο του μωρού της!

Η μάνα είναι μάνα είτε είναι άνθρωπος είτε ζώο και ο πόνος που νιώθει όταν χάνει το παιδί της είναι αβάστακτος. Δείτε το σπαρακτικό κλάμα της μητέρας φώκιας για τον θάνατο του μωρού της, η μητέρα στέκεται από πάνω από το μικρο της και θρηνεί. 

Το θηλαστικό βρίσκεται στην παραλία του Σαν Ντιέγκο. Οι κτηνίατροι που το εξέτασαν είπαν πως ήταν γεννημένο πρόωρα και δεν είχαν σχηματιστεί όλα του τα όργανα. Η κτηνίατρος που τράβηξε το βίντεο έφυγε αργά το βράδυ από την παραλία. Ο θρήνος της είναι σπαρακτικός. Κάποιες στιγμές το αγγίζει με τη μουσούδα της και το κουνάει για να ξυπνήσει. Ξέρει όμως πολύ καλά ότι το παιδί που γέννησε είναι νεκρό. Επέστρεψε την επόμενη μέρα. Η μητέρα ήταν εκεί και συνέχιζε να θρηνεί για τον θάνατο του παιδιού της. Κάποια στιγμή φαίνεται και ένα δάκρυ να τρέχει από τα μάτια της μητέρας και τα ζώα δακρύζουν όταν θρηνούν…


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου