Βέβηλος + Γιάννης Αγγελάκας ζωντανά 18/8 στο Lake Party!


Lake Party, ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και της διασκέδασης, έρχεται και φέτος στο Κτήμα Πιθάρι για να ταράξει τα νερά της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδος, της λίμνης Τριχωνίδας. Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 στη σκηνή του Lake Party ζωντανά ο Βέβηλος με guest τους Βαβυλώνα, ενώ η βραδιά θα κορυφωθεί με τον Γιάννη Αγγελάκα. Υπέροχες μουσικές δίπλα στο όμορφο τοπίο της λίμνης Τριχωνίδας, μια καλοκαιρινή βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Ο Βέβηλος με guest τους Βαβυλώνα, θα εμφανιστούν στο Lake Party ανοίγοντας το πρόγραμμα του φεστιβαλ και δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη του διήμερου event. Ο Βέβηλος είναι ένας από τους πρώτους ράπερ της πολιτικοποιημένης ελληνικής χιπ χοπ σκηνής ξεκινώντας από το 1993. Ιδρυτικό μέλος των Βαβυλώνα και του project Omerta με συμμέτοχες σε δίσκους των Active Member, Sadahzinia, Xray, Moriginal, Στίχοιμα και δεκάδες συναυλίες στο ενεργητικό του. Η τελευταία του δουλεία «Το βιβλίο των ηρώων του δρόμου».

Στη συνέχεια με τη σειρά του ο θρυλικός τραγουδιστής, στιχουργός και front man του ιστορικού ροκ συγκροτήματος «Τρύπες», ο Γιάννης Αγγελάκας θα δώσει το δικό του παρόν στις όχθες της λίμνης, ερμηνεύοντας με το μοναδικό του στύλ παλιά και νέα τραγούδια σε μια βραδιά που θα αφήσει ιστορία. Η μπάντα του αποτελείται από τους: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα, Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο και Γιώργο Ταχτσίδη στον ήχο.

Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα:   http://lakeparty.gr/

Σημεία διανομής εισιτηρίων:    - Κτήμα Πιθάρι Λίμνη Τριχωνίδα(26410 62160)
                                                       - Πιθάρι στο Γιαννούζι Αγρινίου(26410 57293)
                                                       - www.lakeparty.gr Online Ticketing
                                                       - ΓΕΡΜΑΝΟΣ Πλατεία Ειρήνης 11(26410 31510)
                                                       - ΓΕΡΜΑΝΟΣ Μπαιμπα 21(26410 24450)
                                                       - Αστικά Κτέλ Αγρίνιο(26410 28109)
                                                       - Discover your way, Πάτρα (2610 624916)



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου