Wee Day Out: O Danny MacAskill κάνει riding στην εξοχή της Σκωτίας με mountain bike

O Danny MacAskill στο νέο του video, Wee Day Out κάνει riding στην εξοχή της Σκωτίας. 

Ο Danny MacAskill ένας από τους πιο δημοφιλείς riders στο YouTube, παρουσιάζοντας τα skills του σε πολλά video όπως το Imaginate, το Epecuén και το Way Back Home. Τώρα ο θρύλος των Σκωτσέζικων trials επιστρέφει -αυτή τη φορά πάνω σε ένα mountain bike- με το νέο film, Wee Day Out.Ο Danny εξερευνά τις περιοχές γύρω από το Εδιμβούργο σε ένα video που εξυμνεί τη διασκέδαση του να κάνεις riding στην εξοχή.

Στα tricks που θα δεις στο #WeeDayOut περιλαμβάνεται ένα άλμα με προσγείωση σε ράγα τρένου, ρολάρισμα πάνω σε μια τεράστια αχυρόμπαλα, πέρασμα πάνω από μια αγροικία και έναν εξαφανισμό μέσα σε νερολακούβα με βάθος τρία μέτρα. Α, και πρόσεξε το cameo του πατέρα του Danny, Peter.

Δείτε το βίντεο:






ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου