Simpsons: 9 φορές προέβλεψαν το μέλλον!


Τους Simpsons τους λατρεύουμε όσο κι εσύ και ειδικότερα από τη στιγμή που συνειδητοποιήσαμε πως αυτή η σειράρα έχει κατά κάποιον τρόπο προβλέψει την πραγματικότητα παραπάνω από μια φόρες, η λατρεία μας αυξήθηκε κατακόρυφα. Ορίστε 7 φορές που οι Simpsons προέβλεψαν το μέλλον με σχεδόν τρομακτική ακρίβεια. Όταν η ζωή αντιγράφει την τέχνη.


Παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας

Κι όμως είναι σκηνή από επεισόδιο του 1998.

Το νέο Star Wars και η τρίτη ταινία Αlvin and the Chipmunks


Οκ δεν έπεσαν μέσα στον τίτλο του Star Wars αλλά και πάλι το «ήξεραν» από το 2009.

Alan Rickman + David Bowie tribute


Στις 10 Φεβρουαρίου 2013, προβλήθηκε ένα επεισόδιο των “Simpsons” με θέμα εμπνευσμένο από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στο επεισόδιο, εμφανιζόταν ο Alan Rickman ντυμένος Severus Snape, με υπόκρουση το (υπέροχο) “All The Young Dudes” του David Bowie. Τα χρόνια πέρασαν, το «Valentines» επεισόδιο ξεχάστηκε ώσπου με αφορμή την είδηση του θανάτου του Rickman, 4 μέρες μετά τον θάνατο του Bowie, το Twitter των “Simpsons”, πόσταρε το video της συνάντησης Bowie-Rickman που έγινε ίσως το πιο όμορφο -κατά λάθος- tribute των Simpsons και στους δυο καλλιτέχνες μαζί!

Τα παγωμένα αστεία

4 χρόνια πριν την ταινία Batman & Robin, οι Simpsons έκαναν τα ίδια λογοπαίγνια με τη λέξη πάγος που έκανε κι ο Mr Freeze στην ταινία.

Οι μεταλλαγμένες ντομάτες

Ένα επεισόδιο της σειράς το 1999, αναφερόταν σε ντομάτες μεταλλαγμένες από ακτινοβολία. Αυτό τελικά όντως συνέβη το 2011, μετά την πυρηνική καταστροφή στη Fukushima.

Το σκάνδαλο των ψήφων


Το επεισόδιο για το Halloween του 2008 «προέβλεψε» το σκάνδαλο που συνέβη στις προεδρικές εκλογές του 2012, όταν τα μηχανήματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας άλλαζαν τις ψήφους.

Ο πρόεδρος Trump


9 Νοεμβρίου 2016. Η πρόβλεψη επαληθεύτηκε.

Κρέας αλόγου αντί για βοδινό

Έξι χρόνια πριν το μεγάλο σκάνδαλο με το κρέας αλόγου, η ζωή της αγαπημένης μας οικογένειας ταράχτηκε από ένα παρόμοιο σκηνικό.

Οι Simpsons προέβλεψαν το σκάνδαλο της FIFA!

Από το μακρινο 90`s, όπου o Ηomer γνώριζε έναν «πληρωμένο» παράγοντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Mε αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην FIFA, με συλλήψεις στελεχών και κατηγορίες για δωροδοκίες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μέσα από την ανάληψη του Mουντιάλ από συγκεκριμένες χώρες -με το Κατάρ να βρίσκεται στο στόχαστρο- ανακαλύψαμε πώς για άλλη μια φορά, οι Simpsons τα είχαν προβλέψει όλα. Στο παραπανω video, ένας «executive vice president» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου γνωρίζει από κοντά τον Homer Simpson και του ζητάει να γίνει το «σύμβολο ακεραιότητας» της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, λίγο πριν συλληφθεί και ο ίδιος !



Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου