Τhe story of Sharif: Ένα animation που θα σας αγγίξει!


Ο Σαρίφ είναι ένα από τα χιλιάδες παιδιά που αναγκάστηκαν να κάνουν το μακρύ ταξίδι προς την Ευρώπη μόνος. Έχασε όλη του την οικογένεια στο Αφγανιστάν και πλέον σήμερα βρίσκεται εγκλωβισμένος στη Λέσβο και ελπίζει να φτάσει στη θεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μία από τις πολλές ιστορίες που σφράγισαν το 2016.

Πριν από λίγο καιρό, εντοπίστηκε από μέλη του Ερυθρού Σταυρού στη Λέσβο. Του μίλησαν και στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν με το σύνολο του κόσμου πως οι πρόσφυγες δεν είναι απλά στατιστικά στοιχεία, η Karrie Fransman, μια Βρετανίδα καλλιτέχνης έκανε μια εικονογράφηση με όσα τους διηγήθηκε.

Το ακόλουθο animation που κυκλοφόρησε, περιγράφει τη ζωή του 15χρονου Σαρίφ από το Αφγανιστάν και είναι μόνο μια από τις από τις ιστορίες των τόσων εγκλωβισμένων Αφγανών… Αφιερώστε λίγο χρόνο. Αξίζει!








ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου