NASA: Φωτογραφία της Γης από 200 εκατ. χλμ. μακριά



Μια εκπληκτική φωτογραφία της γης από 200 εκατ. χλμ. Μακριά έδωσε στη δημοσιότητα η NASA.  Η φωτογραφία που θα δείτε προέρχεται από μια σούπερ κάμερα μέσα από το Mars Reconnaissance Orbiter, σκάφος που έχει σταλεί στον Κόκκινο Πλανήτη για να βρει νερό.

Η κάμερα HiRISE τράβηξε δυο φωτογραφίες οι οποίες ενώθηκαν δίνοντας ένα αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα, καθώς αντιλαμβάνεται κάποιος την απεραντότητα του σύμπαντος.

«Το κοκκινωπό κομμάτι που φαίνεται κοντά στο κέντρο της Γης είναι η Αυστραλία» εξηγεί η NASA. «Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για να μπορέσουμε να φιξάρουμε τις λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής, καθώς η αντανάκλαση της Σελήνης στην επιφάνεια της Γης είναι γνωστή», αναφέρει σε σχόλιό της.

Δείτε τη φωτογραφία:








Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου