29/4/17: Βέβηλος & ΔΠΘ ζωντανά στη Θεσσαλονίκη!


Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική συναυλία που θα δώσει ο Βέβηλος των Βαβυλώνα και Omerta παρέα με τον ΔΠΘ (Μαύρο Λούκι) Ψυχόδραμα 07 στο πολυχώρο WE το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, με Guests τους Βαβυλώνα και μαζί τους τον Dj Magnum, αναμένετε να ζήσουμε ακόμη ένα δυνατό live με τον Βέβηλο τον ΔΠΘ και την υπόλοιπη ομάδα on stage!

Ο Βέβηλος από τους πρώτους ράπερ της πολιτικοποιημένης ελληνικής χιπ χοπ σκηνής ξεκίνησε την καριέρα του το 1993. Η μουσική του αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες του Low Bap, του περίφημου κινήματος της χιπ-χοπ μουσικής. Ιδρυτικό μέλος των Βαβυλώνα και του project Omerta με συμμέτοχες σε δίσκους των Active Member, Sadahzinia, Xray, Moriginal και δεκάδες συναυλίες στο ενεργητικό του. Ο τελευταίος δίσκος του «Το βιβλίο των ηρώων του δρόμου» τώρα βρίσκεται στο στάδιο ετοιμασίας της νέας του δουλειάς. Μια γεύση πήραμε με ένα δυνατό κομμάτι μαζί με ένα υπέροχο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε με τίτλο ''Τέσσερα Στοιχειά'', η συνέχεια θα είναι εξίσου υπέροχη....

Ο ΔΠΘ «Δεύτερο Πρόσωπο Θλιμμένο» μέλος του hip hop crew '' ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ 07'' από την Ρόδο, στα 13 ξεκίνησε να γράφει ραπ. Η ιστορία των «Ψυχόδραμα» ξεκινάει από την παιδική του ηλικία καθώς με κάποια μέλη του γκρουπ είναι παιδικοί φίλοι. Οι «Ψυχόδραμα» κατά βάση είναι μια παρέα που έβγαλε μουσική που είναι αποτέλεσμα του ψυχισμού του καθενός μέλους της μπάντας και μπλέκεται σε ένα κράμα, με κύρια μορφή έκφρασης τη ραπ μουσική.



Βέβηλος + ΔΠΘ live Θεσσαλονίκη !!!
Guests: ΒΑΒΥΛΩΝΑ + Dj Magnum
Σάββατο 29 Απριλίου
WE (ΛΕΩΦΟΡΟΣ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ & ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ) Τηλέφωνο: 2310284700

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Περιορισμένα εισιτήρια ηλεκτρονικά: 6€
Προπώληση: 8€ (περιορισμένα)
Υπόλοιπη προπώληση / Ταμείο: 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
- WE (Λεωφόρος 3ης σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη)
- Underground (Πλ. Ναυαρίνου / Αγ. Σοφίας)

EX Productions
: https://www.facebook.com/exprodActions/
WE:  https://www.facebook.com/weskg.gr/
Βέβηλος:  https://www.facebook.com/vevilos/
ΔΠΘ:  https://www.facebook.com/makos01/
Dj Magnum:  https://www.facebook.com/Dj.Magnum.d.st8/?fref=ts




Μικρή γεύση πριν από το live στη Θεσσαλονίκη....





Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου