Υπέροχο το νέο κομμάτι του Hans Zimmer που έγραψε για γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων!


Όταν ο επικός συνθέτης Hans Zimmer γνώρισε από κοντά το BMW i8 και το BMW i3 έγραψε ένα κομμάτι που θα σας κόψει την ανάσα.

Ο Hans Zimmer ο Γερμανός συνθέτης και μουσικός παραγωγός γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη στις 12 Σεπτεμβρίου 1957. Γνωστός στους κύκλους των σινεφίλ αλλά και των μουσικόφιλων, ο Hans Zimmer είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μουσικοσυνθέτη. Για σχεδόν τρεις δεκαετίες έχει συνθέσει μουσική για πάνω από 100 ταινίες.

Η πομπώδης, επιβλητική μουσική είναι το φόρτε του και οι συνθέσεις του έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα στενά όρια του όρου «μουσική για ταινία», χαρίζοντάς μας μεγάλες συγκινήσεις και ντύνοντας υποδειγματικά τις κινηματογραφικές σκηνές, σε τέτοιον βαθμό που το άκουσμα και μόνο ότι θα γράψει τη μουσική για κάποια ταινία, αποτελεί σοβαρό λόγο για να πάει κανείς να την δει.


Δείτε το βίντεο:






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου