4.1 Miles: Δείτε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για το προσφυγικό


Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ της Δάφνης Ματζιαράκη καταγράφει τις προσπάθειες του Λιμενικού να διασώσουν τους πρόσφυγες που προσπαθούν να φτάσουν στις ακτές τις Λέσβου. Το ντοκιμαντέρ είναι υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους.

Το ντοκιμαντέρ της καταγράφει τις επιχειρήσεις των λιμενικών αρχών της Λέσβου και του κυβερνήτη Κυριάκου Παπαδόπουλου, να σώσουν τους πρόσφυγες που προσπαθούν να φτάσουν στις ακτές του ελληνικού νησιού από τα τουρκικά παράλια. Επί τρεις εβδομάδες παρακολούθησε τον Παπαδόπουλο στο σκάφος του να δίνει καθημερινές μάχες για να σώσει αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους.

Η υποψηφιότητά της δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Είχε προηγηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο η βράβευσή της με ένα από τα φοιτητικά Όσκαρ που δίνει κάθε χρόνο η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών σε σπουδαστές αμερικανικών πανεπιστημίων. Παραγωγός είναι το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια, όπου η Δάφνη Ματζιαράκη σπουδάζει δημοσιογραφία.


Δείτε το 4.1 Miles το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για το προσφυγικό:





ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου