Φασισμός Α.Ε.


Ο Άρης Χατζηστεφάνου είναι γνωστός δημοσιογράφος και τα ντοκιμαντέρ που έχει κάνει (Debtocracy, Katastroika κ.α.) τα γνωρίζει καλά το κοινό. Στο Φασισμός Α.Ε. ο δημοσιογράφος ερευνά ευρύτερα από τη Χρυσή Αυγή: Πιάνει ολόκληρο το φαινόμενο της ανόδου του ευρωπαϊκού νεοφασισμού και προσπαθεί να αναδείξει τις αδιαμφισβήτητες σχέσεις του με μερίδες της επιχειρηματικής ελίτ.

Aγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Θα ταξιδέψουμε από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα.

Το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε φιλοδοξεί να εμπνευστεί και να εμπνεύσει τα αντιφασιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης και ταυτόχρονα να συνεχίσει ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.


Δείτε το ντοκιμαντέρ Φασισμός Α.Ε:
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου