Η δύναμη της μητρότητας: Γάτα θηλάζει οκτώ σκαντζοχοιράκια!


Οκτώ νεογέννητα σκαντζοχοιράκια έχασαν τη μαμά τους και η ανάγκη για φαγητό και στοργή ήταν μεγαλη, τη λύση έδωσε μια γάτα η Μιούζια που τα υιοθέτησε και δεν τα αφήνει στιγμή μόνα τους. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη γάτα να θηλάζει τα οκτώ μικρά σκαντζοχοιράκια.

Απίστευτες εικόνες από το Ζωολογικό Πάρκο του Βλαδιβοστόκ στη Ρωσία, oταν οκτώ σκαντζοχοιράκια έχασαν τη μαμά τους, το μέλλον τους γινόταν εξαιρετικά αβέβαιο,η ανάγκη τους για γάλα και στοργή ηταν τεράστια. Τα νεογέννητα δεν είχαν ανοίξει ακόμα τα μάτια τους και αρνούνταν το μπιμπερό ή τη σύριγγα. Ο κίνδυνος για τη ζωή τους μεγάλωνε κάθε ώρα που περνούσε.

Τη λύση έδωσε μια γάτα. Το μητρικό ένστικτο και η ανιδιοτελής αγάπη έδωσαν στα μικρά μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Η Μιούζια τα υιοθέτησε και δεν τα αφήνει στιγμή μόνα τους. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ζωολογικό Πάρκο του Βλαδιβοστόκ, με τους υπαλλήλους να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά και την ανακούφισή τους που όλα πήγαν καλά.











ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου