Αθήνα 2004: Δείτε τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις 13 χρόνια μετά!


Δείτε 
σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις δεκατρία χρόνια μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου του 2004 και από τότε τα ολυμπιακά ακίνητα ερήμωσαν και εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους. Το βίντεο της ομάδας Up Drones μας δείχνει από ψηλά την απογοητευτικη κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Στις 13 Αυγούστου 2004 οι Ολυμπιακοί αγώνες επέστρεψαν στη γενέτειρά τους έπειτα από 108 χρόνια. Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α παρουσία χιλιάδων θεατών και χαρακτηρίστηκε από τα ξένα μέσα ως η πιο όμορφη όλων των εποχών. Συνολικά, στη διοργάνωση πήραν μέρος 10.625 αθλητές από 201 χώρες, με την Ελλάδα να συμμετέχει με την μεγαλύτερη ολυμπιακή αποστολή που είχε ποτέ και να κατακτά 16 μετάλλια. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε υπερσύγχρονες ολυμπιακές εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για τη διοργάνωση.

Παρακολουθείστε το παρακάτω το βίντεο της ομάδας Up Drones και απογοητευτείτε με την εικόνα που εχουν σήμερα οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Δείτε από ψηλά τα εγκαταλελειμμένα γήπεδα του μπιτς βόλει στο Φάληρο, του μπέιζμπολ, σόφτμπολ και την πίστα του κανόε-καγιάκ στο Ελληνικό.


Δείτε το βίντεο drone με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, όπως είναι σήμερα, 13 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας:






ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου