Λονδίνο 2017: Το άδοξο αντίο του Γιουσέιν Μπολτ


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο αποτέλεσε το κύκνειο άσμα στην τεράστια καριέρα του Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός πήγε στην αγγλική πρωτεύουσα για μια τελευταία παράσταση αλλά δεν τα κατάφερε να κλείσει την μεγαλη καριέρα του με τρόπο που επιθυμούσε.

Στην τελευταία κούρσα της καριέρας του, στα 4Χ100 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Λονδίνου ο Τζαμαϊκανός τραυματίστηκε στα πρώτα 40 μέτρα του δικού του «κατοσταριού» και δεν κατάφερε να τερματίσει, μια κράμπα στιγμάτισε το φινάλε του.

Ο Μπολτ πήρε τελευταίος τη σκυτάλη από τον Μπλέικ. Όλο το γήπεδο παρακολουθούσε πιστεύοντας ότι θα δει τον αθλητή από την Τζαμάικα να τα δίνει όλα στο φινάλε της αθλητικής του ζωής, όμως με το που άρχισε να ανεβάζει στροφές, έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και αποχώρησε υποβασταζόμενος.


Δείτε το βίντεο:






Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου