PaintBack: Καθαρίζοντας τους δρόμους από τα νεοναζιστικά γκράφιτι!


Ο Ibo Omari μεταμορφώνει τα νεοναζιστικά γκράφιτι σε τέχνη, αυτή την πρωτοβουλία του την ονόμασε PaintBack. Κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε μια σβάστικα ζωγραφισμένη σε κάποιον από τους τοίχους της πόλης του το Βερολίνο παίρνει ένα σπρέι αλλά δεν αρκείτε μόνο στο να σβήσει το ναζιστικό σήμα, το μεταμορφώνει αφήνοντας πίσω του διάφορες μορφές τέχνης του δρόμου.

Η αύξηση της ακροδεξιάς και των υποστηρικτών της φαίνεται και μέσα από τα συνθήματα και τα σύμβολα μίσους σε τοίχους μεγάλων πόλεων. Η πρωτοβουλία PaintBack, βασισμένη σε μια ιδέα του Ibo Omari, έχει στόχο να εξαφανίσει τις σβάστικες και άλλα σύμβολα μίσους από τους τοίχους του Βερολίνου, σχεδιάζοντας από πάνω αυτή την πρωτοβουλία του την ονόμασε PaintBack


Δείτε το παρακάτω βίντεο:







ΠΗΓΗ 1
ΠΗΓΗ 2
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου