Colorado Springs: Μια θάλασσα από σύννεφα!


Ο Lars Leber με κατάλληλες τεχνικές και χρησιμοποιώντας κορυφαίο εξοπλισμό κατάφερε να καταγράψει την μαγεία της φύσης σε όλο της το μεγαλείο. Το εντυπωσιακό timelapse βίντεο που δημιούργησε μας διχνει την κίνηση που κάνουν τα σύννεφα στον ουρανό του Colorado Springs, καθώς από ψηλά μοιάζουν με αφρισμένα κύματα της θάλασσας, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για σύννεφα που κινούνται αργά.

Το Κολοράντο Σπρινγκς είναι μια πόλη στο Κολοράντο με πληθυσμό 416.427 κατοίκους, η πόλη ειναι χτισμενη σε υψόμετρο περίπου 1.840 μέτρων, έδρα της κομητείας Ελ Πάσο της πιο πολυπληθούς της πολιτείας. Η πόλη απέχει περίπου 105 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της πολιτείας Ντένβερ. Βρίσκεται κοντά στους πρόποδες του Πάικς Πηκ μιας από τις ψηλότερες κορυφές στις ΗΠΑ, στα νότια Βραχώδη Όρη.

Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου