Salvador Dali: Δείτε τον καλεσμένο σε αφιερωματική εκπομπή το 1952

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Salvador Dali καλεσμένο σε ειδική αφιερωματική εκπομπή με τίτλο «What’s My Line» το 1952. Περφόμερ, ζωγράφος, αρχιτέκτονας, συγγραφέας και τόσα άλλα ήταν τα ταλέντα του λατρεμένου καλλιτεχνη, του οποίου η φιγούρα είναι ευρέως αναγνωρίσιμη χάρη στο ιδιαίτερο μουστάκι του. 

Μια από τις σπουδαιότερες μορφές που εμφανίστηκαν στην Ιστορία της Τέχνης και Ανθρωπότητας, μια πραγματική ιδιοφυία, φαίνεται ότι κάποια στιγμή της δεκαετίας του 1950, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό παιχνίδι, όπου έκρυβε την ταυτότητα του από τους παίκτες, οι οποίοι καλούνταν να την ανακαλύψουν με βάση τις απαντήσεις που τους έδινε. Αυτοί μπορούσαν να τον ρωτήσουν τα πιο παράξενα πράγματα και εκείνος έπρεπε να τους απαντήσει μονολεκτικά με Ναι ή Όχι.

Η εκπομπή με όνομα «What’s My Line», εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες το 1952 και  φιλοξενούσε ανθρώπους με περίεργα επαγγέλματα, όπως αυτό του αρσιβαρίστα και του θηριοδαμαστή, ενώ 4 διάσημοι προσπαθούσαν να τα μαντέψουν. Σε ένα αφιερωματικό επεισόδιο όμως, εμφανίστηκε ο Salvador Dali, ο οποίος είχε τον αντίστροφο ρόλο, δηλαδή, έπρεπε οι μη διάσημοι να βρουν το ποιος είναι.

Παρακολουθήστε ακριβώς όλα όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο επεισόδιο του «What’s My Line» με μυστικό καλεσμένο τον μοναδικό, Salvador Dali.








ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About kostas.alm

Καλώς ορίσατε στο Παπαγάλο Του Διαδικτύου! Ο σκοπός δημιουργίας αυτού του blog είναι η συγκέντρωση αναρτήσεων που βρίσκουμε κατά καιρούς στο διαδίκτυο και μας κινούν το ενδιαφέρον, αλλά δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου. Ελπίζουμε να βρείτε θέματα που σας ενδιαφέρουν και να μας επισκέπτεστε συχνά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου